To je to što me zanima!

Veleposlanik Kohorst: 'Slijedit ću Plenkovića i donirati plaću'

Premijer Plenković najavio je u četvrtak da će članovi vlade donirati svoje plaće za ožujak za saniranje šteta od potresa. Isto je najavio i predsjednik Sabora Gordan Jandroković i pozvao saborske zastupnike da učine isto
Vidi originalni članak

Američki veleposlanik u Zagrebu Robert Kohorst objavio je u srijedu na Twitteru da će slijediti primjer hrvatske vlade i donirati svoju plaću za ožujak onima koji su pogođeni potresom u zagrebačkom području.

- S obzirom na izazove s kojima se Hrvatska suočava, slijedit ću primjer Andreja Plenkovića i hrvatske vlade i donirati svoju plaću za ožujak kako bih pomogao pogođenima korona virusom i potresom u Zagrebu - tvitao je Kohorst.

- To je najmanje što možemo učiniti, s obzirom kako smo prihvaćeni u vašoj zemlji - istaknuo je Kohorst uz hešteg #WeStandTogether. 

MINIMALNE PLAĆE ZA ZASTUPNIKE Bernardić: 'Nema vremena za čekanje, spasimo gospodarstvo'

Dva snažna potresa, prvi jakosti 5,5 po Richteru i drugi jakosti 5,0 pogodili su u nedjelju ujutro Zagreb nakon čega su se nastavila slabija podrhtavanja tla. U potresu je smrtno stradala 15-godišnja djevojčica.

Premijer Plenković najavio je u četvrtak da će članovi vlade donirati svoje plaće za ožujak za saniranje šteta od potresa. Isto je najavio i predsjednik Sabora Gordan Jandroković i pozvao saborske zastupnike da učine isto.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 26.03.2020.

    ....nijedan ručak nije besplatan....naročito politički....

  • Dalibor0704 25.03.2020.

    Kome mogu donirati moje račune za režije? Dajte objavite adrese.

  • livija i ja 25.03.2020.

    Smanjite sve plače veće od 7 tisuća kuna jer većina ljudi živi od 3 -4 tisuće kuna mjesečno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare