To je to što me zanima!

Veleposlanik: Pristup EU ne znači i pristup zemlji čudesa

Hrvati se vesele što će postati dio prostora na kojem vladaju sloboda, sigurnost i pravo. Međutim, naravno da vidimo i aktualne probleme, komentirao je Miro Kovač
Vidi originalni članak

Hrvatski veleposlanik u Njemačkoj, dr. Miro Kovač, u intervjuu za njemački Bild je rekao kako je za Hrvatsku i dalje razumno pristupiti Europskoj uniji.

- Hrvati se vesele što će postati dio prostora na kojem vladaju sloboda, sigurnost i pravo. Međutim, naravno da vidimo i aktualne probleme. Prije dvadeset godina bili smo EU entuzijasti, a sada smo EU realisti - rekao je Kovač. Komentirao je i kako pristup EU za Hrvate ne znači da ulaze u zemlju čudesa, prenosi Večernji list

- Mi smo do sada mnoge stvari i sami riješili, primjerice izgradnju autocesta, u što se mnogobrojni njemački turisti u Hrvatskoj mogu iz godine u godinu uvjeriti. Inače, u Hrvatskoj se smatra uzornim koliko su djelotvorno istočnonjemačke savezne zemlje izvlačile sredstva EU-a - rekao je veleposlanik.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • dadili 25.05.2013.

    možete se veseliti 30.lipnja ali dođite na karmine 1. srpnja ...

  • 24.05.2013.

    Sloboda, sigurnost i pravo vladaju u Europi. Možda na papiru.

  • Hasenfefer 24.05.2013.

    što više EU gori od prosvjeda i nemira TO DAX više raste nekima je jaaaaaaaaaako dobro VOLE DA SE IH Bije Pisarovićka najbolje da se i ti prijaviš UEU FROM SWEDEN.

Komentiraj...
Vidi sve komentare