To je to što me zanima!

Velika anketa 24sata: Još dva dana do izbora, za koga ste?

Na dan kad je DIP potvrdio 11 kandidata napravili smo anketu u kojoj je dosad glasalo gotovo 300.000 ljudi! Glasati možete i dalje. U subotu je izborna šutnja, u nedjelju kreće glasanje
Vidi originalni članak

Predsjednički izbori su 22. prosinca (nedjelja), a u utrku za Pantovčak krenulo je 11 kandidata: aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Ivan Pernar, Katarina Peović, Dalija Orešković, Anto Đapić, Dejan Kovač, Dario Juričan i Nedjeljko Babić.

Izborna kampanja se zahuktala, od uvreda, galame i nezaobilaznih tema koji se tiču Tite, partizana, ustaša i NDH, kandidati su, svaki na svoj način, pokušali uvjeriti glasače da su baš oni pravi izbor za mjesto predsjednika/predsjednice.

Tko je od njih uspio? Vidjet ćemo uskoro. Na dan kad je DIP potvrdio 11 kandidata za Pantovčak, napravili smo anketu u kojoj je dosad glasalo gotovo 300.000 ljudi! Glasati možete do petka u ponoć, u subotu je izborna šutnja.

VELIKA ANKETA 24SATA

Idi na 24sata

Komentari 548

  • Gggg_1 20.12.2019.

    Ljudi molim vas probudite se i dajmo svi glas Škori jer je on jedini koji če potopit i HDZ I SDP

  • Mato Treger 20.12.2019.

    Jbte koga briga za koga će ovi nugoslaveni glasati...

  • 20.12.2019.

    Рozіvam vas u privatni hrvatski seks klub - www.GetMeets.com Ovo je najbolje mjesto za pronalaženje seksualnog partnera! Čekam vas tamo :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare