To je to što me zanima!

Velika čistka u HDZ-u: Leti do 200 članova, otišli na tuđe liste

LOKALNI IZBORI 2017. Naš sugovornik uvjerava da se ne radi o nekim istaknutim članovima, a da se slično događalo i na prijašnjim izborima, samo što to nitko nije provjeravao
Vidi originalni članak

Zagrebački HDZ nakon Zlatka Hasanbegovića koji se kandidirao na listi Brune Esih, radi masovnu provjeru i briše članove koji su preokrenuli kaput. Kako saznajemo, samo na listama za zagrebačku Skupštinu i Vijeća Gradskih četvrti dosad je pronađeno 60-ak članova HDZ-a na tuđim listama. Naš sugovornik uvjerava da su raspoređeni šaroliko po tuđim listama, od Esih, Bandića, Živog zida, Mosta.

- Svima je kao i Hasanbegoviću, poslana obavijest da su se time isključili iz stranke jer statut kaže da je razlog kandidature na tuđoj listi razlog za isključenje. Još nije provjereno 218 lista za mjesne odbore, a s njima, procjena je da će oko 200 članova biti isključeno - kaže naš sugovornik iz zagrebačkog HDZ-a.

Tajnik stranke i predsjednik zagrebačkog ogranka Andrija Mikulić, nisu nam se javili za podrobnija obrazloženja. Naš sugovornik uvjerava da se ne radi o nekim istaknutim članovima, a da se slično događalo i na prijašnjim izborima, samo što to nitko nije provjeravao.

- Sad se nakon Hasanbegovića krenulo u provjere i svima su poslane obavijesti o isključenju – kaže nam.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • pumpi 19.05.2017.

    ja nisam platio članarinu nikada..dobio sam pismo da platim neke zakasnine ne znam ni ja koliko...eto molim se da me izbace pa nikako :-))))

  • 19.05.2017.

    Nek se oni premještaju di hoće, vuk dlaku mijenja ali ćud nikada.

  • juricajuric179 19.05.2017.

    Gdje je hdz na vlasti tun trava ne raste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare