To je to što me zanima!

Velika Gorica: Kuća planula i izgorjela, nitko nije ozlijeđen

Obiteljska kuća zapalila se u 1.35 sati u Turopolju kod Velike Gorice. Kuća je cijela izgorjela. Nitko nije ozlijeđen, a sumnja se da su za požar krive stare instalacije
Vidi originalni članak

Mario Kanceljak (31) iz Turopolja pored Velike Gorice spavao je u svojoj 40 kvadrata velikoj kući kad je oko 1:35 sati izbio požar i odnio mu sve za što je godinama radio. Nasreću nitko nije ozlijeđen.

- Čuo sam nekakvo pucketanje, a onda se odjednom zapalila greda. Vatra se brzo proširila. Jedva sam uspio pobjeći iz kuće - rekao je Mario.

Mario je u pomoć pozvao svoja dva brata koji su jedino uspjeli spasiti stol i kompjuter.

- Upravo sam uredio cijelu kuću. Posudio sam novce od prijatelja i obitelji kako bi sve doveo na mjesta, a onda mi se ovo desilo. Sad ne znam što ću. Posla nemam, samo ponekad radim na farmi svinja - priča Mario.

Njegov otac Franjo Kanceljak (64) spavao je u kućici pored. Sinovi su ga jedva uspjeli probuditi i izvesti iz kuće.

- Prije dva mjeseca izišao sam iz bolnice i sad moram svaki dan piti po šaku tableta. Jučer sam tako popio svoje tablete i otišao spavati. Odjednom sam osjetio kako me netko trese i viče na mene. Kad sam došao k sebi imao sam što i vidjeti. Kuća mog sina je potpuno izgorjela. - objašnjava Franjo.

 Još se ne zna što je izazvalo požar, ali se sumnja na električne instalacije. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tipiripic 06.12.2011.

    nažalost zlo nikad ne spava....ovi ''gradski stanovi''(slika 5) su stari preko 100 godina...grad ih ne održava....imaju poljske wc....vodu na hidrantu...u stanovima osim ljudi žive po ljeti žohari a po zimi miševi....iz stana se izlazi direkt na ulicu....al kad treba ljudima naplatit stanarinu i sjest na račune,onda grad i GSG znaju za Radničku!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare