To je to što me zanima!

Velika sportska aukcija za Lavu: Na njoj će se naći dresovi Luke Modrića, Duvnjaka, Oršića...

Petrušići s djetetom moraju u SAD. U akciju su se uključili i zagrebački Bad Blue Boysi, koji će u nedjelju u 20 sati na Facebooku organizirati najveću sportsku aukciju za Lavu
Vidi originalni članak

Mama, ja bih papala keksić. Ma neću, papat ću kada dobijem lijek, govori Lava Petrušić (2) svojoj majci Petri. Iako je još malena, već zna da je taj neki lijek vrlo važan za nju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A roditelji Petra (28) i Petar (30) rade sve kako bi prikupili dovoljno novca da njihova kći u bolnici UCLA u Los Angelesu dobije najskuplji lijek na svijetu. I opet su veliko srce pokazali građani, obični ljudi, koji su se ujedinili u prikupljanju 2,4 milijuna eura, koliko lijek košta.

Paradoks je što ga ima i u Hrvatskoj, no iako je proizvođač istaknuo da ga mogu primiti djeca s 2 i 3 kopije gena, hrvatski liječnici procijenili su da Lava na njega nema pravo.

SKRATILI ROK ZA SKUPI LIJEK Hrabra Lava (2) ima 53 dana za spas. Apel roditelja: 'Moramo skupiti 1,5 milijuna eura za kćer'

Ne dopuštaju ni da ga roditelji sami kupe i da bude apliciran u KBC-u Rebro, gdje se djevojčica liječi.

I zato Petrušići s djetetom moraju u SAD. U akciju su se uključili i zagrebački Bad Blue Boysi, koji će u nedjelju u 20 sati na Facebooku organizirati najveću sportsku aukciju za Lavu.

Obuhvatit će sportske rekvizite naših velikana Luke Modrića, Borne Ćorića, Domagoja Duvnjaka, Mislava Oršića i mnogih drugih!

HRABRA DJEVOJČICA 'Naša kći Lava hitno treba lijek. Na listi je HZZO-a, ali ona na njega nema pravo. Vrijeme curi'

Priključite se Facebook grupi u kojoj će se održati aukcija i pomozite Lavi da dođe do lijeka: https://www.facebook.com/groups/463322859208336

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Lile Mlađi 17.02.2023.

    Jadne države,ministri i političari pokradoše državu,za malu nema lijek,sramite se bagro koja smatra da ne može odobriti lijek,oče li možda vama zatrebati danas sutra

  • socold 17.02.2023.

    Bio je link za uplatu neki dan. Nije puno ali 10 eura sam uplatila. Da svi uplatimo toliko skupili bi se novci. Mislim zalosno je da se za to kupi dan drzava to ne osigurava alo to ne opravdava nikoga od nas koji okrecemo leda na ovakve stvari. Da uplatimo svi i 5 eura i manje novci bi se skupili. Odreknite se kutije duvana i kave taj dan i ucinite dobro djelo.

  • mele1111 17.02.2023.

    di se moze uplatit lova 

Komentiraj...
Vidi sve komentare