To je to što me zanima!

Velika tragedija u Gromačniku: 'Kuća je izgorjela, rođak mi se ugušio od dima, bio je duša...'

U nedjelju oko 7.10 izbio je požar na obiteljskoj kući u Gromačniku kod Slavonskog Broda.
Vidi originalni članak

Jutros su me probudili vatrogasci, izašao sam van i vidio da kuća gori. Odmah su došli vatrogasci, postojala je vjerojatnost da se požar proširi, ali vatrogasci su pravovremeno stigli - priča nam susjed i svjedok tragičnog požara koji se jutros dogodio u mjestu Gromačnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Susjed, inače moj rođak, je bio unutra, izgorio je. Čim su vatrogasci došli, rekli su da mu nema spasa. Bio je super, odličan, bio je dobra duša. Velika tragedija, svi ga cijene - priča nam shrvani susjed Matija Azapović.

U nedjelju oko 7.10 izbio je požar na obiteljskoj kući u Gromačniku kod Slavonskog Broda. Deset vatrogasaca DVD-a Sibinj borilo se s buktinjom. Uz to, i jedno navalno vozilo i cisterna. Neslužbeno doznajemo da se čovjek ugušio od dima. Najvjerojatnije uslijed zapaljene peći.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • OBJEKTIVNIopettu 31.03.2024.

    MIROLJUB1 Srednji stalez nestaje. Sve je vise onih gore i taloga dolje. Pun je Zagreb ovakvih nazovi kuca, nikad boljih u nikad boljem razdoblju Hrvatske.

  • nora.pavletic 31.03.2024.

    To je zaista tuzna vijest, moje sucuti obitelji koja je pretrpjela ovu tragediju. Nadam se da ce im zajednica pruziti svu potrebnu podrsku u ovim teskim trenucima.

  • martin.vinkovic 31.03.2024.

    Strasno je cuti za tu tragediju u Gromacniku. Moje sucuti obitelji koja je izgubila svoj dom i dragu osobu u pozaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare