To je to što me zanima!

'Velika tuga nadvila je Solin: Preminuo je i mladić (19) iz teške prometne u Dugopolju'

Za ponedjeljak je proglašen Dan žalosti, ali nakon još jedne tužne vijesti istog dana ćemo molitve, sjećanja i izraze sućuti uputiti za Antonelu Baković, s njenim nerođenim djetetom te za (Antu) Tonija Kljakovića-Šantića, javlja gradonačelnik
Vidi originalni članak

Preminuo je mladić (19) koji je prošlog vikenda sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći kod Dugopolja, objavio je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević na Facebooku.

PROGLASIO DAN ŽALOSTI Gradonačelnik Solina: 'Dva anđela su nas napustila, a Marku daj Bože snage...'

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Velika se tuga ovih dana nadvila nad Solinom.

Nakon potresnih vijesti iz Italije došla je još jedna tužna i potresna vijest o smrtnom ishodu borbe nakon teške prometne nesreće u Dugopolju mladog, 19-njeg Ante (Tonija) Kljaković-Šantića koji je također iz Svetog Kaja.

Teško je pronaći riječi kojima je moguće u ovom trenutku obiteljima i bližnjima izraziti sućuti i pružiti potporu u velikoj boli, možemo samo zamoliti našu Gospu od Otoka da ima da snage.

Za ponedjeljak je proglašen Dan žalosti, ali nakon još jedne tužne vijesti istog dana ćemo molitve, sjećanja i izraze sućuti uputiti za Antonelu Baković, s njenim nerođenim djetetom te za (Antu) Tonija Kljakovića-Šantića.

STRADALI U ITALIJI Hrvat je otpušten s intenzivne. Odvjetnik: 'Ozlijeđeni i obitelji žrtava dobit će golemu odštetu'

Podsjetimo, u tragičnoj nesreći kod Venecije poginula je trudna Antonela Baković, a njen suprug je teško ozlijeđen.
 

Idi na 24sata