To je to što me zanima!

Velika tuga u Laškovici: Pokop utopljenog Franka u srijedu

Franko i trojica njegovih vršnjaka veslali su u malenom, jedva 2,5 metra dugom čamcu, koji se prevrnuo uz otočić s franjevačkim samostanom. Trojica prijatelja su nekako isplivala iz mračne hladne vode
Vidi originalni članak

Pogreb Franka Silova, 16-godišnjeg mladića iz Laškovice, koji se 24. ožujka utopio dvadesetak metara od otoćića Visovca na Visovačkom jezeru, bit će u srijedu, 11. travnja, na groblju svetog Jure u Rupama.

POLICIJA POTVRDILA Nakon dva tjedna: Pronašli su tijelo nestalog Franka Silova

Franko i trojica njegovih vršnjaka veslali su u malenom, jedva 2,5 metra dugom čamcu, koji se prevrnuo uz otočić s franjevačkim samostanom. Trojica prijatelja su nekako isplivala iz mračne hladne vode. Franka je voda progutala i povukla u dubinu.

OBITELJ OPLAKUJE FRANKA (16) 'Nadali smo se čudu, ali ovo je kraj. Sada će biti s majkom...'

- A što reći? Što se dogodilo? Zašto su išli tamo? Samo Gospa Visovačka zna odgovor - kažu ožalošćeni Laškovićani. O Franku i obitelji imaju samo riječi hvale. I sućuti. Majka Anita je umrla kad je Franko imao samo devet godina i otac Željko ga je podizao sam. Njihovi susjedi kažu da Laškovica već dugo ne pamti ovakvu žalost i tugu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Prva Proleterska 10.04.2018.

    Ne mogu da ćutim u vezi nesposobnosti ekipa , koja su pretraživala jezero a nisu ga pronašli 14 dana a on se makao nije sa pozicije potonuća ! Evo danas se utopila dva bjegunca u rijeci Kupi , koje ima u ovo doba ohoho . PGS- prof . vatr. br. sa dva ronioca pronašli obojicu za 5 sati ! Pa nije ni ćudno, jer je na Visovcu spašavala HGSS,-gorska , a na Kupi profesionalni slovenski vatrogasci .

  • kažemja 10.04.2018.

    Svi nešto znaju . Osim tebe .Ti jedino znaš baljezgati bezveze!

  • UNPROFOR 10.04.2018.

    Gospa Visovaćka nezna ništa , nego dobro znaju njegovi prijatelji odnosno onaj jedan , koji je prevrnuo kaić !

Komentiraj...
Vidi sve komentare