To je to što me zanima!

Veliki tulum studenata u Splitu, morala ga prekinuti policija

Studenti su se na svom partyju maksimalno opustili. Nema distance, nema maski, a policija je prekinula zabavu, te dvojicu alkoholiziranih studenata privela radi vrijeđanja i pijanstva
Vidi originalni članak

U srijedu nešto prije ponoći u splitskom kampusu okupio se veći broj studenata. Krenula je pjesma, ples i alkohol, atmosfera i zabava kao iz doba prije korone.

Studenti su se na svom partyju maksimalno opustili. Nema distance, nema maski, a u međuvremenu se pojavila i kratka snimka koja svjedoči o gužvi zbog koje je morala intervenirati policija.

Zabavu su prekinuli kad su došli, rastjerali su studente, a dvojicu i priveli zbog vrijeđanja i pijanstva, javlja Dalmatinski portal

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj kažu kako su studente upozorili na pridržavanje mjera jer nisu nosili maske i držali dovoljnu udaljenost. Policija će o događaju i onome što su zatekli u kampusu izvijestiti Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 15.10.2020.

    Pa i nema je...ima je samo na tv

  • 15.10.2020.

    ma neka su ako mogu ovi uhljebi u vladi mogu i mladi!!

  • 15.10.2020.

    Podrska naravno. Mene samo zanima kada je zadnji put bio malo veci protest studenata pred vladom Hr? Vama je ocito dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare