To je to što me zanima!

Vesna Balenović već osmi dan prosvjeduje pred zgradom Ine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjedniče Josipoviću, javite se, i javite se već sutra. Ovo je najgora bantu država, ovo nije ni Zimbabve - poručuje Balenović. Prosvjeduje sve dok ju ne vrate na posao
Vidi originalni članak

Vesna Balenović našla je novo radno mjesto, i to ispred zgrade Uprave Ine u Zagrebu gdje svaki dan prosvjeduje od 11 do 13 sati,  zbog izvanrednog otkaza kojeg je dobila nakon što je upozorila na nepravilnosti u Ini. 

Balenović je podsjetimo nakon 11 godina povlačenja po europskim i hrvatskim sudovima konačno dobila satisfakciju, te je DORH priznao da su njeni navodi bili točni.

- Predsjedniče Josipoviću, javite se, i javite se već sutra. Ovo je najgora bantu država, ovo nije ni Zimbabve - poručuje Vesna Balenović i dodaje da će biti ustrajna u svojim prosvjedima, sve dok joj ne vrate posao u Ini.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bio47 08.02.2013.

    Bravo Vesna kada bi svi bili kao Vi mislim da bi država bila malo manje u "manjku",ali shvaćam i Hrvatske građane nisu svi u mogućnosti izgubiti posao štrajkajući a da pri tome nisu na bilo koji drugi način osigurani kao Vi!

  • Capafiori 08.02.2013.

    Od dana od kad ste otišli iz INE, g-đo Balenović, ništa više nije isto. Dobila ste spor i praktički dokazala ono što zna cijela Hrvatska, no, vlasnička struktura INE više nije ista, tako da ne vjerujem da ćete se vratiti na posao. Ne odlučuju sudovi ni sudska vijeća o vašem povratku na posao nego odlučuje novac, a "oni" su upravo na to imuni. Jednostavo ne vjerujem da ćete više ikada raditi u INI.

  • اللهم آمين 07.02.2013.

    ima li smisla uopće raditi? samo lopovluk igra.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare