To je to što me zanima!

Vesna Bosanac o optužnici: Za svaki slučaj neću putovati

Premijerka Kosor posjetila je Vukovar. Susrela se s doktoricom Vesnom Bosanac i ponovila da se slučaj branitelja Tihomira Purde više nikada ne smije ponoviti
Vidi originalni članak

Slučaj Purda nikada se više ne smije dogoditi pa sam braniteljima izložila sve što je Vlada učinila da do toga ne dođe. Danas je gotova studija koju smo zatražili od svih relevantnih pravnih stručnjaka, a na temelju koje ćemo donijeti pravne i sve druge mjere kojima ćemo spriječiti slučajeve nalik Purdinom, kazala je premijerka u posjetu Vukovaru. Na sastanku je nazočila i doktorica Vesna Bosanac koja je istaknula kako za svoju optužnicu zna od ranije i da sada, putovanjem u inozemstvo, ne želi probati je li tjeralica za njom na snazi ili ne. 

- Za svaki slučaj nikamo neću putovati - kazala je dr. Bosanac. Kosor je sa ministrima Čobankovićem, Fuksom i Pankretićem razgovarala sa predstavnicima branitelja Udruga proisteklih iz domoviskog rata. Premijerka je svečano otvorila 10 milijuna kuna vrijedan Učenički dom u Vukovaru. Dom je desetak godina čekao renoviranje, a 85 učenika, koji su u njemu boravili, živjeli su veoma lošim uvijetima. Vlada je za proširenje i renoviranje doma izdvojila 6 milijuna, 1,2 milijuna je dao Fond za obnovu i razvoj, a 2,1 milijun donirali su Amerikanci preko USA Aida.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Rafael Jure 17.03.2011.

    A Veljko Marić??

  • MaximGrozni 16.03.2011.

    žalosno je da su hrvatski branitelji postali taoci u sopstvenoj državi a da hrvatska vlada nije urućila niti prosvjednu notu srbiji a ne podnosi kaznene prijave protiv srba koji žive u rh a sumnjići ih se za ratni zloćin ..... ***admin*** Molimo pišite malim slovima. Hvala:)

  • marisst 16.03.2011.

    sve to nama nasa vlada dala,,ali od samih raninih 90-tih... zato i jesu jos uvjek i danas ovakvi,...potpisali bi i da smo agresoti za EU,.. Ovakvih politicara nema nigdi u svjetu,,Nekarakternih!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare