To je to što me zanima!

Vesna Pusić i supruga otetog Tomislava otputovale u Egipat

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njih će dvije od egipatskih vlasti tražiti pomoć u oslobađanju Tomislava Salopeka iz ruku ISIL-a. Otet je 22. srpnja i za njega traže puštanje muslimanki iz zatvora
Vidi originalni članak

Nataša Salopek , supruga otetog Hrvata, u četvrtak je otputovala zajedno s Vesnom Pusić , prvom potpredsjednicom Vlade i ministricom vanjskih poslova i europskih integracija, u Egipat. Njih će dvije od egipatskih vlasti tražiti pomoć u oslobađanju Tomislava Salopeka iz ruku ISIL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mještani Vrpolja žale zbog toga što se dogodilo njihovom sumještaninu. Nada da će se netko javiti i tražiti otkupninu pokopana je u srijedu kada je ISIL-ov ogranak sa Sinaja objavili prijeteću snimku da će pogubiti Hrvata u roku od 48 sati ako se iz egipatskih zatvora ne puste muslimanke koje su, kako neslužbeno doznajemo, povezane sa terorizmom.

- Nama je teško, obitelji posebno, ali kako je tek njemu koji najvjerojatnije misli kako više neće vidjeti svoju djecu, obitelj, prijatelje svoje rodno Vrpolje - rekla je susjeda, dok briše suze koje klize niz lice, koje ne može zaustaviti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 173

  • tiha voda_492 06.08.2015.

    neka im je sa srecom...

  • Coprnica Agram 06.08.2015.

    imam prijedlog mijenjamo sve te hodze za naseg hrvata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • point of no return 06.08.2015.

    Sad kad otmu i Vesnu..alla

Komentiraj...
Vidi sve komentare