To je to što me zanima!

Vesna Pusić: Na izbore bismo mogli početkom iduće godine

Ministrica vanjskih poslova je komentirala i odlazak sve više Hrvata u inozemstvo 'trbuhom za kruhom' te kazala kako nije riječ o egzodusu već slobodi kretanja
Vidi originalni članak

Potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić u emisiji 'A sada Vlada' na Hrvatskom radiju ocijenila je da bi na parlamentarne izbore mogli početkom sljedeće godine. 

Dodala je kako HNS sada razmišlja o opcijama za izlazak na te izbore, no najvjerojatnije je je da će ići kao koalicija. 

Povodom druge godišnjice ulaska Republike Hrvatske u punopravno članstvo EU, Pusić je rekla kako su građani time dobili dvije stvari: slobodu kretanja i europsko tržište. Masovne odlaske Hrvata u inozemstvo 'trbuhom za kruhom' ministrica ne smatra egzodusom, već 'slobodom'. 

Komentirala je i vijest o 'zelenom svjetlu' Europske komisije za gradnju Pelješkog mosta i kazala da je to pitanje uvijek bilo ''šarena laž'' za koju se nema novca ili se ne može osmisliti način da se financira. 

- Mogli smo novce uzeti poreznim obveznicima, no most će graditi uz pomoć sredstava iz fondova EU. Kada imaš novac, početak radova je nešto što je realno, a ne televizijski događaj - zaključila je Pusić.


Idi na 24sata

Komentari 186

  • pčela 02.07.2015.

    Još vas samo 180+ dana trpimo.Odoste zauvijek.

  • Silent Bob 02.07.2015.

    Sloboda kretanja !!! E sad mi se smučilo od ovakvih idiotarija...to je rezultat i tvoje nesposobnosti Pusić

  • surfer23 02.07.2015.

    Daj bize sto prije da budu izbori samo da vise ne gledam ni Pusicku ni Milanovica. Takvo licemjerje i arogantonst vise ne mogu podnijeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare