To je to što me zanima!

VIDEO Autom odletjeli u more u Zadru. 'Bili su daleko od obale'

Vozač automobila, strani državljanin s boravištem u Zadru, odveden je na kriminalističko istraživanje u zadarsku policiju zbog izazivanja prometne nesreće. Imao je 0,65 promila alkohola u krvi
Vidi originalni članak

Vozač (31) je prebrzo uletio u zavoj na Trpimirovoj obali u Zadru. To je mjesto na kojem automobili često padaju u more. Sletio je i on, a vozilo je završilo na krovu. Bila je subota, oko 23 sata.  S njim su bila trojica putnika iz Zadra od  26, 39 i 41 godinu starosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Završili u moru na krovu auta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Teško su ozlijeđeni 39-godišnjak i 41-godišnjak, te im je medicinska pomoć pružena u zadarskoj Općoj bolnici, a 26-godišnjak i vozač prošli su bez ozlijeda.

- Očevici su mi rekli da su dvojica bila bez svijesti te da su ih oživljavali i ispumpavali im vodu. Njih nije više bilo kad sam ja stigao, odvela ih je Hitna pomoć, ali kažu mi da će biti u redu. Automobil je završio na krovu dosta daleko od obale, nekih sedam-osam metara. Na sreću imam kran od 17 metara. Brat Marin mi je bio na komandama vozila vučne službe, a ja sam se spustio na auto. Nisam se čak ni smočio, jer sam se spustio preko remena. Dva su kotača bila u zraku, a dva na površini jer je bilo plitko, tako da sam bez problema zakačio dva kotača i digli smo auto. Položili smo ga bočno na oštećenu stranu - kazao nam je Josip Deur iz zadarske vučne službe Deur.

Vozač automobila, strani državljanin s boravištem u Zadru, odveden je na kriminalističko istraživanje u zadarsku policiju zbog izazivanja prometne nesreće. Imao je 0,65 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • stranac1000 29.11.2020.

    Da je bmw, pisalo bi bmw-om sletio u more🙄

  • Ivan Zd 29.11.2020.

    deur marin mi je uzea lovu ali nikad nije do kraja popravia auto. jos uvik iman falinge na autu, koje me podsicaju na ovu rvatinu postenjacinu. zivili vlasi i dotepenci u zadar

  • hrvat sam zajebat ću te 29.11.2020.

    BMW, Audi ili Mečka ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare