Obavijesti

News

Komentari 15

VIDEO Autom odletjeli u more u Zadru. 'Bili su daleko od obale'

VIDEO Autom odletjeli u more u Zadru. 'Bili su daleko od obale'

Vozač automobila, strani državljanin s boravištem u Zadru, odveden je na kriminalističko istraživanje u zadarsku policiju zbog izazivanja prometne nesreće. Imao je 0,65 promila alkohola u krvi

VIDEO

Vozač (31) je prebrzo uletio u zavoj na Trpimirovoj obali u Zadru. To je mjesto na kojem automobili često padaju u more. Sletio je i on, a vozilo je završilo na krovu. Bila je subota, oko 23 sata.  S njim su bila trojica putnika iz Zadra od  26, 39 i 41 godinu starosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Završili u moru na krovu auta

Pokretanje videa...

Auto u moru 01:34

Teško su ozlijeđeni 39-godišnjak i 41-godišnjak, te im je medicinska pomoć pružena u zadarskoj Općoj bolnici, a 26-godišnjak i vozač prošli su bez ozlijeda.

- Očevici su mi rekli da su dvojica bila bez svijesti te da su ih oživljavali i ispumpavali im vodu. Njih nije više bilo kad sam ja stigao, odvela ih je Hitna pomoć, ali kažu mi da će biti u redu. Automobil je završio na krovu dosta daleko od obale, nekih sedam-osam metara. Na sreću imam kran od 17 metara. Brat Marin mi je bio na komandama vozila vučne službe, a ja sam se spustio na auto. Nisam se čak ni smočio, jer sam se spustio preko remena. Dva su kotača bila u zraku, a dva na površini jer je bilo plitko, tako da sam bez problema zakačio dva kotača i digli smo auto. Položili smo ga bočno na oštećenu stranu - kazao nam je Josip Deur iz zadarske vučne službe Deur.

Vozač automobila, strani državljanin s boravištem u Zadru, odveden je na kriminalističko istraživanje u zadarsku policiju zbog izazivanja prometne nesreće. Imao je 0,65 promila alkohola u krvi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.