To je to što me zanima!

VIDEO Benkovac na nogama: 'Gledam i ne vjerujem. Usred grada se otvorila rupa u zemlji'

Gradonačelnik Benkovca Tomislav Bulić nam je rekao kako ne zna razlog urušavanja, ali da je svjestan da ulicu treba rekonstruirati
Vidi originalni članak

Rupa nasred Benkovca, zamislite. Sreća što je grad nakon 21 sat prazan pa nitko nije stradao. Tko živ tko mrtav, kaže nam čitatelj koji je naišao na rupu nastalu u večernjim satima u ulici Ante Starčevića u Benkovcu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nimalo me ne iznenađuje to što se grad urušava. Postoji još jedna zgrada koja je pred urušavanjem i predstavlja opasnost za ljude. Grad je zapušten, ali zato imamo gradsku vlast koja plaća stol za vijećnicu 26.000 eura i dijeli gradska sredstva  okolo "svojima". U Benkovcu se urušava sam grad, ali zato je gradonačelnik Bulić u par godina mandata obnovio sve ceste u svom selu te izgradio još nove. Možda da preselimo svi u njegovo selo, kad je tamo očito tako dobro krenulo? - tvrdi nam ogorčena čitateljica.

Nije poznato zašto je došlo do otvaranja rupe koja je puna vode, a čitatelji nam kažu kako se iz rupe širi jaki smrad.

'Treba rekonstruirat ulicu'

Gradonačelnik Benkovca Tomislav Bulić za rupu u gradu saznao je nekoliko minuta prije našeg poziva.

- Upravo zovem službe da vidim što se događa. Ne mogu nagađati zbog čega je nastala rupa, pitali su i mene da li je moguće da je plin, ali koliko je meni poznato tamo nema plina. Nezahvalno je pretpostavljati - rekao je gradonačelnik, koji je komentirao i optužbe da je grad u 'derutnom' stanju.

- To su gluposti i to nema nikakve veze. Ulicu bi trebalo rekonstruirat cijelu, ali zgrade su kvalitetno građene kad su građene, a obnovljene su prije oko 15 godina za vrijeme mog prethodnika, dio koji se urušio je ukrasno cvijeće i trava - komentirao je te dodao da su optužbe zlonamjerne gluposti.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • beetleblues 05.09.2023.

    Cvjetne oaze na staro-Jugo "habanero" nacin...

  • 05.09.2023.

    Sad će drug Mile Potpara da to reši

  • kokoricko 05.09.2023.

    Efraim Zuroff: Alojzije Stepinac ne zaslužuje biti svetac jer je od Pape tražio da prizna NDH clanak ima 16 komentara a onda odjednom njie dozvoljeno komentiranje a joooooj joooj kad vidite kud idu misljenja kljucaj brze kukavna vam rabota

Komentiraj...
Vidi sve komentare