To je to što me zanima!

Muškarac u BiH našao novčanik s čak pet tisuća eura: 'Nisam ni trenutak razmišljao što učiniti'

Novčanik s čak 5.000 eura je predao osoblju trgovačkog centra nakon čega su kroz razglas trgovine našli vlasnicu te joj vratili novac
Vidi originalni članak

Sudo Ugarak je u nedjeljnu u trgovačkom centru 'Bingo' u Bugojnu pronašao veliku količinu eura i bez razmišljanja predao sve osoblju centra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je šetao sa svojom suprugom, ugledao je novčanik pun novaca. To je rekao i supruzi, no odmah je odlučio pronaći vlasnicu novčanika i vratiti pronađeni novac.

KORISNI TRIKOVI Najboljih 5 ideja za zamatanje poklona s TikToka: Upakirajte novac, nepravilne oblike...

- Na polici je stajao pun novčanik novaca s dokumentima. Odmah sam to predao zaštitarima Binga. Ne znam o kojoj ženi se radi, samo smo predali novac - rekao je te dodao kako je i prije pronalazio te vraćao ljudima njihove stvari.

HRABRA BENKOVČANKA Pismo mlade Laure: Novac dajte nekome kome je potrebniji, ali meni trebaju matične stanice

Novčanik s čak 5.000 eura je predao osoblju trgovačkog centra nakon čega su kroz razglas trgovine našli vlasnicu te joj vratili novac. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • listovača 27.12.2023.

    Tko u današnje vrijeme nosi 5000 eura u novčaniku? Mislim da je taj čovjek i zadržao te eure vlasnika sigurno ne bi oštetio.

  • kompadre 26.12.2023.

    Dokumente vratit lovu uzet jer ova izgleda nije sirotinja

  • MateoIvan74 26.12.2023.

    Vidi se da je ovaj čovjek jedan šljaker i veliki poštenjačina, ali ne piše dli je vlasnica ponudila kakvu nagradu, svaka čast nalazniku ali netko je napisao kad ona u novčaniku nosi 5. tisuća eura po trgovačkom centru koliko onda ima na računima u bankama ja bih prije vračanja novčanika dobro razmislio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare