To je to što me zanima!

VIDEO Božić je uhićen, ali šuti. Dvojica pomagača mogla bi dobiti do pet godina zatvora

Mladi 20-godišnji policajac kojega je tijekom redovne kontrole prometa crnim Golfom pomeo 29-godišnji Solinjanin dobro se oporavlja. Ivanu Božiću (29) prijeti zatvorska kazna zbog pokušaja teškog ubojstva
Vidi originalni članak

Kriminalistička istraga u slučaju 29-godišnjeg Ivana Božića osumnjičenog za pokušaj teškog ubojstva policajca je gotova, a dvojica njegovih pomagača, 31-godišnjak i 22-godišnjak sumnjiče se da su mu pomagali u skrivanju. Za to kazneno djelo mogli bi "služiti" od šest mjeseci do pet godina zatvorske kazne. Predani su pritvorskom nadzorniku. Jedan uhićeni je pušten na slobodu jer nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Epilog je to dvodnevne policijske potrage i istrage, a Split, Solin i sva druga okolna mjesta konačno mogu odahnuti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 03.12.2022.

    Bolesno pravosuđe. Do pet godina zatvora za pomoganje bjeguncu pri sakrivanju,a oni četiri koji su istukli profesira na mrtvo ime jedva zajedno dobili 9. Ljeto 2021, mlada medicinska sestra pokošena ubijena na licu mjesta od strane pijanog vozača - 32 mjeseca zatvora. Šteta što ne mogu reci vise, inaci zuti karton.

  • 02.12.2022.

    Da. Možemo odahnuti. Dosad smo bili u velikon strahu🤣🤧

Komentiraj...
Vidi sve komentare