To je to što me zanima!

VIDEO Četvero ljudi ozlijeđeno u sudaru tri automobila u Dupcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prometna nesreća s dva Renault Meganea i Škodom dogodila se kod okretišta Dubec u četvrtak oko 00.30, a osim trojice vozača, ozlijeđen je i jedan putnik udarenog Megana
Vidi originalni članak

U četvrtak oko pola sata nakon ponoći kod okretišta Dubec došlo je do sudara troje automobila, u kojoj je lakše ozlijeđeno četvero ljudi. Video nam je poslao čitatelj koji se zatekao pred ovim nimalo ugodnim prizorom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam javlja PU zagrebačka, pijani 35-godišnjak s 1,14 promila alkohola u krvi vozio je Renault Megane zagrebačkih registracija avenijom Dubrava u smjeru istoka te u raskrižju naletio na drugi Renault Megane kojeg je vozio 53-godišnjak, koji se kretao avenijom Dubrava u smjeru juga.

STRAŠAN PRIZOR Sreća u nesreći kod Karlovca: U prednje staklo mu se zabila šipka, a svi prošli bez ozljeda!

Od siline udarca prvi Renault pijanog 35-godišnjaka je sletio s ceste, dok je drugi Renault odbačen u drugu traku, gdje je naletio na Škodu 62-godišnjaka. Sva tri vozača su lakše ozlijeđena te jedan putnik iz drugog Renaulta 53-godišnjaka, dodala je zagrebačka policija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Splitski cvit 15.04.2022.

    Troje automobila? Jeste li sigurni da su auti različitog spola?

  • Akull 15.04.2022.

    Kola na kredit baj,baj,baby ,by,by

  • Saturnia Pyri 15.04.2022.

    Nema BMW-a u nesrecama ovih dana, pa nema ni jalnih komentatora?!? Btw, sretno sudionicima iz gornjeg teksta, udari me netko na parkingu, pa sam van sebe, kamoli ozljedjivanja i onolikog troska...

Komentiraj...
Vidi sve komentare