To je to što me zanima!

VIDEO Drama kod Brača: Skočio s trajekta u more, posada ga brzom reakcijom uspjela spasiti

Dok su ga radnici Jadrolinije pokušavali izvući na čamac, on se odupirao. Kad su ga izvukli čovjeka iz mora, ostali putnici su zapljeskali posadi
Vidi originalni članak

S trajekta Juraj Dalmatinac, koji je u nedjelju poslijepodne iz Splita krenuo za otok Brač, jedan od putnika skočio u more, a kako kaže čitateljica imao je sreću što ga je netko vidio i odmah javio posadi koja je organizirala akciju spašavanja i spustila čamac.

POGLEDAJTE VIDEO

- Putnici su se okupili da vide što se događa, a nije nam bilo jasno zašto se bacio s trajekta. Brodska posada ga je nakon 15 minuta pronašla te su ga izvukli iz mora. Dok su ga izvlačili on se opirao - ispričala nam je jedna od putnica. Dodaje da kad su izvukli čovjeka iz mora, ostali putnici su zapljeskali posadi. Na kopnu ih je dočekala Hitna pomoć i policija.

Događaj nam je potvrdio lučki kapetan, Željko Kuštera, koji je rekao da je mlađi muškarac oko milju ispred Supetra skočio u more. 

- Posada je zaista brzo reagirala. Napravio se okret da se dođe u protukurs, spustila se brodica u kojoj su bilo članovi posade i izvukli ga van. Brod kapetanije je išao prema njima, na obali je čekala Hitna pomoć, da se vidi u kakvom je psihofizičkom stanju. Nije to dugo trajalo, netko ga je vidio od putnika ili posade, i nisu ga ni u jednom trenutku ispuštali iz vida. Mrak je pa je malo teže, ali sve je uspješno okončano - rekao je Kuštera, koji nije siguran s koje je točno visine je skočio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • crazy mind 03.01.2022.

    da se je lik stvarno zelio ubiti nebi cekao da ga oni primjete, pa da spuste camac, pa da dodu do njega itd, itd

  • DameerDijaj 03.01.2022.

    Eeee danas se čovik više ne može ni ubit a da se drugi ne petljaju

  • toma789 03.01.2022.

    E sad lijepo tužba protiv posade zbog "spašavanja" kojeg nije tražio i evo love.

Komentiraj...
Vidi sve komentare