To je to što me zanima!

VIDEO Dva požara u pola sata! Spasili su ženu u Susedgradu, u Dubravi vatra progutala kuću

U Oporavečkoj ulici u Zagrebu u 21.20 sati izbio je požar na krovištu kuće. Na intervenciju je izašlo 13 vatrogasaca. Pola sata kasnije na drugom kraju grada vatrogasci su iz požara spasili nepokretnu ženu
Vidi originalni članak

U Oporavečkoj ulici u Zagrebu oko 21.20 sati izbio je požar na krovištu kuće. Prema prvim informacijama, na intervenciju je izašlo 13 vatrogasaca vatrogasne postaje Žitnjak s četiri vozila, potvrdio je zapovjednik JVP Zagreb, Siniša Jembrih. Na sreću, nema ozlijeđenih.

Pogledajte video: Požar kuće u Dubravi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čuli smo sirene, a potom smo vidjeli gusti dim. Krovište je blizu drugih kuća, ulica je zbijena no vatrogasci su brzo reagirali pa nije bilo straha od širenja - rekao nam je čitatelj iz Dubrave.

Požar i u Susedgradu

U 21.50 sati zagrebački vatrogasci dobili su dojavu o požaru krovišta kuće na Samoborskoj cesti u Susedgradu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatrogasci ugasili požar u Samoborskoj ulici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam je potvrđeno, spasili su nepokretnu ženu.

- Dio krova je sasvim izgoren, a pretpostavljam da se zapalio dimnjak - javio nam se čitatelj iz Samoborske ulice koji je primijetio iskrenje krova koje se brzo razbuktalo u plamen.

Dodao je kako su vatrogasci iznijeli ženu iz kuće i pobrinuli se da bude na sigurnom i toplom. ''Činila se dobro,'' rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Vito1 13.02.2021.

    Dimnjačar, mlad ili star, svakoj rupi zna popraviti kvar... Iz pjesme Đimija Stanića. Dimnjak u Dubravi je očišćen. Kada??? Kad je na vrbi rodilo grožđe. Nepokretna žena ne može niti sama pozvati dimnjačara da joj pregleda dimnjak, a bit će "kriva", jer nije održavala dimnjak čistim.

  • Pravednik7 13.02.2021.

    Kud bas 13 vatrogasaca ? 13 je nesretan broj.

  • CHE GUEVARA ZENU 12.02.2021.

    Kamata biće

Komentiraj...
Vidi sve komentare