To je to što me zanima!

VIDEO Tučnjava u centru grada: Huligani upali u pub, bacali su čaše i stolce, ljudi se razbježali

Na snimci koju smo dobili vidi se kako grupa muškaraca ulazi u kafić i kreće bacati stvari. Nakon toga trče van, a iz kafića izlaze drugi i na njih bacaju stolce i sve što im se našlo pod rukom
Vidi originalni članak

Grupa muškaraca potukli su se nešto poslije 15 sati na zagrebačkom Dolcu ispred kafića. Zagrebačka policija potvrdila nam je da su oko 15.20 dobili dojavu o fizičkom obračunu više ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava u centru Zagreba 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na snimci se vidi kako grupa huligana s kapuljačama na glavi ulazi u kafić na zagrebačkom Dolcu, izvlače jedan od stolova i bacaju ga van. Nastaje kaos, par muškaraca koji sjede unutra na njih bacaju stolce i sve što im se našlo pod rukom. Turisti i slučajni prolaznici brzo su pobjegli. 

OBRAČUN U TKALČIĆEVOJ Ekskluzivni video: West Hamovi huligani napali Bad Blue Boyse

I ovih dana bilo je nereda u centru grada. Podsjetimo, u srijedu je u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu grupa engleskih navijača napala dvojicu Hrvata od kojih su jednoga teško ozlijediti. Na terasi kafića letjele su boce, krigle i stolci, a kasnije su se Englezi i međusobno potukli. Policija ih je uhitila, a teško ozlijeđeni mladić (26) završio je u KBC Sestre milosrdnice. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 18.09.2021.

    Na snimci se jasno vidi čopor balavandera , koji su ušli u kafić tražeći žrtve među gostima tog objekta. Nakon što su popili par šamara , od jednog jedinog Engleza , koji im se suprotstavio , cijeli čopor je hrabro pobjegao i tražio žrtve među slučajnim prolaznicima, ali pod uvjetom da nisu teži od 50 kila. Najveća sramota bi im bila , da im se objave osobni podaci i pozicija na snimci. Nakon toga , ako imaju imalo srama , bi emigrirali u Australiju ili još dalje.

  • Svetlijana Putinova 18.09.2021.

    Pa ovi boysi su kukavicd hhhhhhh koja bjezanija.....jadnici

  • mexpert 17.09.2021.

    ovi se igrali graničara

Komentiraj...
Vidi sve komentare