To je to što me zanima!

VIDEO Hrvat u kaosu Dublina: Iz restorana sam gledao kako pale bus. Zaključali su nam sad hotel

Trenutno sam na sigurnom u hotelu koji je zaključao svoja vrata. Gledao sam iz restorana kako pale bus i čuo kako viču ružne riječi migrantima u Irskoj, rekao je Dominik (28) koji se u Dublinu našao poslovnim putem
Vidi originalni članak

Nerede u središtu Dublinu, Dominik (28), gledao je iz obližnjeg restorana brze hrane te je sada na sigurnom u hotelskoj sobi. U Irskoj je na poslovnom putu, a kaže da će se u Hrvatsku brzo vratiti.

U četvrtak navečer izbili su veliki neredi nakon što je nekoliko sati ranije troje djece ozlijeđeno u napadu nožem u blizini osnovne škole. Prosvjednici pale, pljačkaju i tjeraju policiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije me strah. Čuo sam kako ljudi na ulici viču ružne riječi migrantima i vidio da su provalili u bus i zapalili ga. Mislim da će se ova situacija brzo smiriti - rekao nam je Dominik.

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA VIDEO Hrvatica iz Dublina: 'Jako me je strah, izbili su veliki neredi. Sve pljačkaju i pale...'

Dodaje da su ga iz restorana pustili na izlaz za nuždu i da se od tada nalazi u svojoj sobi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Hotel u kojem se nalazim je zaključan za sve, mislim da smo tu sigurni. Definitivno nije bilo ugodno ovo doživjeti, ali nema mjesta za strahom. Osjećam se sigurno za sada - kaže. 

Podsjetimo, do nemira je navodno došlo jer još nije poznata nacionalnost osumnjičenika niti su poznati detalji cijelog napada.

OSUMNJIČENI PRIVEDEN Horor u Dublinu: Nožem napao ljude ispred škole, 5 ozlijeđenih, među njima i troje djece

Snimke iz Dublina pokazuju nasilne scene koje se događaju u blizini mjesta napada dok se stotine prosvjednika okupljaju i viču: 'Vadite ih van'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Ivan111_1 24.11.2023.

    Dokle god Amerika i Evropa šalje vojsku u određene zemlje, dotle će k nama će migranti dolaziti...

  • ducko 24.11.2023.

    Najgore komentare o migrantima pišu Hrvati koji su otišli iz RH ili BiH, i već godinama "zagađuju" životni prostor stanovništvu zemalja u koje su otišli. Da nije žalosno bilo bi smješno.

  • dobar loš zao No1 24.11.2023.

    Europu resetirati na tvorničke postavke..muslimi nekulturni i nasilni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare