To je to što me zanima!

Video: Izletio sam na balkon i od dima nisam vidio ni cestu

Požar je izbio u noći na utorak oko 2 sata na području Kaštel Sućurca u prostoru bivše željezare na kojem je tvrtka CE-SA-R d.o.o. koja se bavi reciklažom otpada. Zapalila se hrpa prešanih automobila
Vidi originalni članak

Živim u blizini, probudio me smrad plastike i guma, ispričao nam je čitatelj koji je poslao video požara u Kaštel Sućurcu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad su vatrogasci došli, požar je bio ogroman

Požar je izbio u noći na utorak oko 2 sata na području Kaštel Sućurca u prostoru bivše željezare na kojem je tvrtka CE-SA-R d.o.o. koja se bavi reciklažom otpada.

Kako doznajemo, zapalila se hrpa prešanih automobila.

- Izašao sam na balkon i cijela ulica je bila u dimu, ništa se nije vidjelo. Vidio sam crveni plamen u daljini. Odmah sam nazvao vatrogasce. Kad su vatrogasci stigli, požar je već bio ogroman - dodao je naš čitatelj.

Zaštitar dojavio o požaru

Zapovjednik Nenad Bonacin iz DVD-a Mladost za Radio Dalmaciju rekao je kako je zaštitar tvrtke dojavio o požaru te da su na terenu izašli vatrogasci iz Kaštela i Solina, njih 24 s čak 11 vozila. Požar su, kako piše Radio Dalmacija, lokalizirali oko 7 sati.

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • perogovernalo 05.11.2019.

    Cime si letio da si izletio?

  • jo2hn8ny 05.11.2019.

    Zorni prikaz ekološkog zbrinjavanja reciklažnog otpada.

  • Braslav 05.11.2019.

    Čisto da kratko obavijestim ljude, ovim tzv gospodarenjem otpadom (ako se to može tako nazvati u HR) se bavi organizirani kriminal, dovoljno je reći da je gazda CE-SA-R-a Pripuz...Velika se tu lova vrti, a zato i imamo tako loše organizirano odvajanje otpada jer se ribe love u mutnom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare