To je to što me zanima!

VIDEO Jako nevrijeme pogodilo je Kutinu: 'Jak pljusak se samo najednom pretvorio u jaku tuču'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jako nevrijeme pogodilo je istok Hrvatske. Jak pljusak, a potom i tuča prvo su pogodile područje Kutine, a zatim i Novu Gradišku
Vidi originalni članak

Prvo je krenuo pljusak za izrazitom grmljavinom bez daška vjetra. Zatim najednom je krenuo pljusak koji se pretvorio u led prvo veličine pikule pa se zatim povećao i nije bio okrugli nego veličine kamenčića nepravilnih oblika. Dio biljaka je potrgalo kao i grožđe i šljive, rekao je čitatelj koji je poslao snimku jakog nevremena koje je pogodilo Kutinu u četvrtak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve je započelo oko 16 sati, sad se situacija smirila. Jaka tuča nam je oštetila vinograd, a imamo i udubine na autu - rekla je čitateljica iz Kutine. 

PROMJENA VREMENA VIDEO Nevrijeme u Italiji, u Trstu velike poplave i tuča: Oluja uskoro stiže i u Hrvatsku

Nevrijeme je oko 16:20 zahvatilo i područje Nove Gradiške. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne vidim ima li oštećenja, ali gotovo sam sigurna da ima jer je jak led padao 20 minuta - kazao je čitatelj koji je poslao snimku tuče iz Nove Gradiške.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NeobuzdaniGoji 08.09.2022.

    Petrokemija ne radi već pola godine, lebdeće čestice u atmosferi su manje (čišći zrak) i mislim da je to uzrok. Od kad znam za sebe a imam 46 godina, ne pamtim da je u Kutini i okolici ikada pala veća tuča od graška, dok svuda po HR skoro svake godine negdje padne veličine oraha. BTW protugradne rakete rade upravo na sličnom principu, zasijavaju čestice u atmosferi oko kojih se formira led. Cilj je dobiti puno ledenih kuglica manjeg promjera koje ne mogu napraviti štetu u odnosu na suprotno, manje ledenih kuglica velikog promjera. Osiguravajuće kuće na razini EU su uspjele isposlovati zabranu protugradnih sustava sa raznim apsurdnim objašnjenjima kako bi prisilili klijente da uplaćuju skupa osiguranja protiv tuče. 

  • RIBIĆ005 08.09.2022.

    Dragi bog nas polako kažnjava.

  • leo11 08.09.2022.

    Kutina i SMŽ nisu na istoku Hrvatske nego u središnjoj Hrvatskoj.... Greška u najavi.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare