To je to što me zanima!

VIDEO Stvorio se kaos na A1 u oba smjera zbog incidenta s navijačima: 'Vozi se u koloni'

Između čvorova Perušić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba i kod Ličkog Osika u smjeru Dubrovnika izbio je incident s navijačima zbog čega je u smjeru Zagreba kolona bila duga čak 9 km
Vidi originalni članak

Danas u poslijepodnevnim satima je došlo do prometnog zastoja između čvorova Perušić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi stojimo i izašli smo iz auta, pored nas je prošla policija i Hitna pomoć - rekao nam je kratko čitatelj koji se nalazi u koloni

- Između čvorova Perušić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba i kod Ličkog Osika u smjeru Dubrovnika privremeno je zaustavljen promet zbog incidenta s navijačima - objavio je HAK. U smjeru Zagreba se stvorila kolona od devet kilometara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nešto nakon 16 sati HAK je objavio kako je pušten promet između čvorova Gospić i Gornja Ploča u smjeru Zagreba, ali i dalje se vozi u dužoj koloni. 

STANJE NA CESTAMA HAK: Tuča i velike količine vode na dionici A6 Vrbovsko-Delnice

Kako doznajemo iz PU ličko-senjske, nije došlo do sukoba i policija drži sve pod kontrolom. Neslužbeno, radi se o navijačima koji idu iz Zagreba u Šibenik i iz Splita u Osijek. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Čechodalmoš 29.08.2022.

    Kolona 9 km zbog navijača?? Turisti idu doma, imaju 1000 kilometara a policijski mozak im napravi ovo da bi još i sudara bilo, izvan RH naravno tek kad budu umorni.

  • rasta ves 29.08.2022.

    Je li su to opet nedužna splitska dječica odlučiti malo nereda učiniti.Jako bušić će ih opet opravdavati, ajmo konačno riješiti pitanje torcide brišući ih zauvijek jer oni se ne mogu prizvati pameti.

  • Istiniti 28.08.2022.

    treba zabraniti profesionalni sport. puna mi je kapa kruha i igara za b*****

Komentiraj...
Vidi sve komentare