To je to što me zanima!

VIDEO Krš i lom kod Maksimira: Sudarili se tramvaj i automobil, jedan čovjek je ozlijeđen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još nije poznata težina ozljeda, rekli su nam iz policije. Čitatelj je javio da je tramvajski promet još uvijek u zastoju. 'Već sat vremena stoje', kaže
Vidi originalni članak

Tramvaj broj 5 koji se kretao u smjeru Kvatrića prednjim je krajem udario u auto koji je, po riječima očevidaca, izlazio s parkinga na Maksimirskoj cesti kod kućnog broja 65. Putnici su izašli iz tramvaja, a na kišnoj Maksimirskoj ulici je nastao je zastoj u prometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U subotu oko 14 sati sudarili su se auto i tramvaj, a jedan čovjek je ozlijeđen te još nije poznata težina ozljeda - potvrdili su nam iz zagrebačke policije.

Čitatelj koji se našao na mjestu nesreće je javio da je tramvajski promet još uvijek u zastoju. 'Već sat vremena stoje', rekao nam je ranije čitatelj.

U međuvremenu se promet normalizirao i tramvaji sada ponovno prometuju po Maksimirskoj.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • PetarLu17 10.03.2024.

    I kaže Herman kriv je Tomašević.

  • pijevac 10.03.2024.

    sram bilo tramvajca, mgao je skrenuti i izbjeći sudar...

  • RoyBean 10.03.2024.

    Ovi iz dostave cateringa u "glavi" imaju zrakoprazni prostor. Prije neki dan vozim po Maksimirskoj i taj dostavljač skreće lijevo preko pune crte bez uključenog pokazivača smjera. Katastrofa od prometne "kulture". Božinović je sve policajce pospremio u urede, da se goje i ništa ne rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare