To je to što me zanima!

VIDEO Krš i lom u Zagrebu: Tri auta se sudarila. Stoje tramvaji na Držićevoj. Dvoje ozlijeđenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvoje ljudi lakše je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 10 sati na križanju Avenije Marina Držića i Ulice Milke Trnine
Vidi originalni članak

Dva auta su totalno skršena. Jedan je od siline udara odbačen na tramvajsku prugu. Trenutno je zbog nesreće blokiran i tramvajski promet, javlja čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri auta dogodila se na križanju Avenije Marina Držića i Ulice Milke Trnine u petak oko 10 sati.  U nesreći je lakše ozlijeđeno dvoje ljudi, jedan čovjek je vozilom Hitne prevezen u Vinogradsku bolnicu, a drugi u bolnicu Merkur.

- Vidio sam da je ondje sve puno policije i da su došla i tri kola Hitne pomoći - kazao je čitatelj. 

Tramvajski promet je obustavljen od 10.20 jer je jedan auto završio na tračnicama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • fui24h 19.04.2024.

    Zg treba temeljiti redesign. Krame od tramvaja ili pod ili nad zemljom. Glavne avenije pretvoriti kao u berlinu ili bwču u autoceste gdje postoji samo ulaz izlaz, maknut zebre i semafore

  • no sleep 19.04.2024.

    Mene čudi da nije ovako svakih 5 minuta kakva sve stoka se vozi po cestama

  • ryba 19.04.2024.

    To je križanje koje nije pregledno (automobili koji dolaze iz smjera Savice, kao i oni koji dolaze iz Folnegovićevog naselja nisu vidljivi, jer je sredina križanja viša od početka). Tko god ulazio u križanje (išao ravno ili kao lijevi skretač) mora prikočiti prije sredine jer ne vidi automobil iz suprotnog smjera. Često vozim onuda i svakodnevno se netko previše zaleti i ne prikoči na sredini. Stakla ima na kolniku svakoga dana. Jedino rješenje (osim denivelacije) bi bilo da lijevi skretači imaju zeleno kad je za ravno crveno i obrnuto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare