To je to što me zanima!

Video: Mahao nožem na cesti u Zagrebu, dobio uvjetnu kaznu

Ophodnja PP Dubrava u utorak uvečer uhitila je 26-godišnjaka koji se na Branimirovoj pokušao obračunati s prolaznikom. Bio je pijan, a imao je i nož. Dobio je 20 dana uvjetno, a mora platiti i 5000 kuna
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je i prekršajno prijavila 26-godišnjaka koji je u utorak oko 19.20 sati maltretirao ljude na Branimirovoj u Dubravi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam je ispričao čitatelj, nepoznati muškarac svađao se s drugim te je izvukao nož.

Po dolasku policije ga je bacio i pokušao pobjeći. U hvatanju su pomogli i građani. Na snimci koju smo dobili jasno se čulo kako netko viče da su ga ulovili jer 'kolje ljude po cesti'.

POLICIJA STIGLA NA VRIJEME Dramatična snimka iz Zagreba: Posvađali se, jedan izvukao nož

Kako neslužbeno doznajemo, već po uhićenju policajcima je bilo jasno da nije 'sav svoj' jer je smrdio po alkoholu. Alkotest je pokazao više od 1,5 promila pa je morao na triježnjenje. Obrada je trajala i tijekom srijede te je dobio dvije prekršajne prijave.

Prvu je zaradio zbog kršenja javnog reda i mira, a drugu jer je uz sebe imao hladno oružje. Prekršio je tako članak 8. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana jer su nož okarakterizirali kao oružje s primarnom svrhom nanošenja ozljeda.

Tijekom danas su ga prevezli sucu za prekršaje, a kako doznajemo dobio je 20 dana uvjetne zatvorske kazne te će svoje divljanje morati platiti 5000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 23.04.2020.

    Hrvatska je nacija alkoholicara i duboko nesretnih ljudi.Uzalud vam sva tehnologija kad zdravlja i srece nemate.Potresi,Korona,Alkoholizam,Ludilo,Korupcija,Nezaposlenost.Mislim da je svima jasno kamo sve to ide i gdje ce zavrsit.

  • ravno1 22.04.2020.

    Nevjerojatno je da je lik dobio samo uvjetnu kaznu i 5.000 kuna kazne. I ako se slijedeći puta dogodi da dotični nekoga ozlijedi ili usmrti, svi će se jako čuditi. Čudna smo mi nacija?

  • robcat 22.04.2020.

    lika treba baem 3 godine u zatvor to je namjera za ubojstvo , možemo svi tako popiti 6-7 piva pa idemo mahati nožem nikome ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare