To je to što me zanima!

VIDEO Marija Ratkić puštena iz istražnog zatvora u Remetincu

Mariji Ratkić je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. No kako je odmah podnijela ostavku za nju više nema zakonskih razloga za ostanak u istražnom zatvoru
Vidi originalni članak

Donedavna predsjednica Uprave Plinare istočne Slavonije Marija Ratkić, obuhvaćena istragom Uskoka u aferi vezano za Inu, izašla je iz pritvora u Remetincu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mariji Ratkić je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. No kako je odmah podnijela ostavku za nju više nema zakonskih razloga za ostanak u istražnom zatvoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odvjetnik Petar Pavković, koji također brani Mariju Ratkić, ranije je izjavio da njegova branjenica nije priznala krivnju i da neće biti svjedokinja pokajnica u istrazi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 93

  • VLADEK72 06.09.2022.

    Napisao sam da ova ljigava lopovica ide proluftat ona 3 stana u Zagrebu i 1 u Vinkovcima, a vi brišete komentar - zašto ?

  • dahvaul 06.09.2022.

    Pustite vi nju ali onda nama smanjite cijenu plina ,zašto da mi plačamo kriminalce .

  • jozicalen9 06.09.2022.

    Pitam se gdje je sada đuro Gljogoški i njegovi branitelji sa plinskim bocama, pa gdje je i Međed koji je tada bio organizator plinskih boca i žderačina janjetina i lokanja piva u Savskoj, ova neviđena pljačka im ne smeta, a tamo su za ništa radili cirkuse i sprdaine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare