To je to što me zanima!

VIDEO Masovna tučnjava u Zagrebu: Nepalac osumnjičen za pokušaj silovanja je u pritvoru

Muškarac (42) iz Nepala nakon istrage je predan pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Nepalac (42) kojeg se sumnjiči da je pokušao silovati 29-godišnju djevojku iz Nepala je u pritvoru, potvrdila je zagrebačka policija u utorak, nakon što smo izvijestili o masovnoj tučnjavi do koje je došlo na Uskrs u centru grada. 

POGLEDAJTE VIDEO

Policija je u utorak izvijestila da je kriminalističko istraživanje završeno te je muškarac predan pritvorskom nadzorniku, piše Večernji.

Podsjetimo, do masovne tučnjave došlo je oko 18.50 sati u Draškovićevoj ulici, a na snimci koja kruži društvenim mrežama vidi se naguravanje više ljudi. Potom prema njima trče policajci. Kako su muškarci odbili postupiti po zapovijedima, policija je, navode, upotrijebila sredstva prisile. 

UHITILI VIŠE LJUDI VIDEO Nepalci se potukli u centru Zagreba. Svemu je povod bio pokušaj silovanja djevojke?

U policiju je kasnije stigla 29-godišnja državljanka Nepala te podnijela kaznenu prijavu protiv 42-godišnjaka zbog pokušaja silovanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz policije su komentirali i glasine koje su se širile uz snimke, poput toga da su Pakistanci napali turiste iz Portugala. 

- Zbilja ne znamo zašto se te informacije šire - odgovorili su iz policije na te priče. 


 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • skyw 12.04.2023.

    osumnjičen ne znači i da je kriv.

  • rifle33 12.04.2023.

    Istina, krivi su Nepalci i Pakistanci. A nisu nam krivi Bog i Hrvati s rukom na srcu, a drugom u tuđem džepu. Nije nam kriv ološ koji je popljačkao i uništio državu koja je mogla biti bogatija od Luksemburga, ali je bitno da smo čistokrvni Hrvati i u prvom redu u crkvi. Mrš!

  • ćiribu_ćiriba 12.04.2023.

    A zato mi hrana nije stigla :(((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare