To je to što me zanima!

VIDEO Mrtav pijan pokosio stupić i auto, policajci ga budili: 'Alo, gasi auto. Aj otvori frende'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Aj otvori frende! Alo, gasi auto.. nekoliko minuta pokušavali su policajci na Čulinečkoj u nedjelju ujutro probuditi pijanog vozača koji se zabio u stupić pa izletio s ceste u drugi automobil. Izmjerili su mu 1,41 promil
Vidi originalni članak

Pijani vozač (27) s 1.41 promila u Čulinečkoj ulici u Zagrebu je u nedjelju oko 5.15 autom udario u metalni stupić te sletio s ceste na makadam, pri čemu je udario još jedno parkirano vozilo. Potvrdili su nam to iz policije, dodajući da se od siline udarca prvi parkirani auto odbio i udario u još jedan.

POGLEDAJTE VIDEO: Mrtav pijan se jedva izgegao iz auta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač je ozlijeđen te mu je pomoć pružena u KB Dubrava, a protiv njega su podnijeli izvješće o izazivanju prometne nesreće te ostalim prekršajima.

Čitatelj nam je poslao i video prema kojem je navedeni vozač u vidno teškom pijanom stanju.

- Probudio me udarac. Odmah sam se obukao i išao vidjeti je li čovjek dobro, ali je u tom trenutku baš naišla policija koja je vjerojatno uočila oblak prašine od sudara. Mislim da su taman prolazili jer su došli praktično odmah. Policajci su stali i provjerili što je s vozačem, ali nije reagirao, a BMW se automatski zaključava pa prvo nisu mogli do njega da ga probude. Kucali su mu na prozor i uspjeli ga probuditi i uputiti da izađe van i ugasi auto. Hitna je stigla tri, četiri minute nakon policije - priča nam čitatelj koji dodaje da je prava sreća što nije došlo do težih posljedica jer je u blizini i autobusna stanica.

- Aj otvori frende! Alo, gasi auto - čuje se iz priloženog videa kako policajci pokušavaju izbaviti alkoholiziranog čovjeka iz zaključanog auta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • najiram 10 18.01.2022.

    bio je  mrtav   onda  pijan  onda  je  kosio  stupiče....i  na  kraju  su  ga  policajci  budili  u  automobilu...ako  je  mrtav...kako  može  kositi  stupiče  kosilicom   ako  je  pijan  kako  može  biti  pijan  kad  je  mrtav...ako  je  mrtav  kako  ga  policajci  mogu  buditi    ako  je  mrtav...pa  mrtvaci  ne  otvaraju  vrata...tu  oćigledno  je  debela  laž  onog  tko  je  naisal  te  laži  o  mrtvacu  koji  kosi  i  napije  se  i  onda   ga  nije  moći  probuditi...pišite  na  hrvotskom  jeziku  da  vas  moremo  razmeti...

  • s manistre se vidi šalša 18.01.2022.

    Kakav amater s 1.4 covjek treba biti taman 🙃

  • revoltiranstoposto 18.01.2022.

    Otvori frende... stvarno dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare