To je to što me zanima!

VIDEO Našli ilegalni laboratorij za uzgoj marihuane. Goričkom dileru zaplijenili 11.8 kila trave

Diler (50) u kući u Velikoj Gorici je opremio laboratorij za uzgoj trave. U pretresu su pronašli zasađene stabljike, drogu, ali i pištolje i streljivo
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su istragu nad 50-godišnjakom iz Velike Gorice kod kojeg su pronašli ilegalni laboratorij za uzgoj marihuane, drogu, ali i više pištolja i streljivo.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je izvijestila policija, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga, u točno neutvrđenom razdoblju u svojoj kući na području Velike Gorice, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplju tipa droga, koju je po sazrijevanju sušio i prerađivao nakon čega je tako pripremljenu drogu, prepakiravao i potom preprodavao na ilegalnom tržištu.

DILALI IZ APARTMANA U Tisnom pala trojica britanskih dilera, pas Boy im najušio drogu

Policija je u petak pretražila kuću u vlasništvu muškarca te su našli laboratorij u kojem je bilo zasađeno 238 stabljika konoplje, visokih 20 do 160 centimetara, ukupno 11.747 grama konoplje tipa droga pakirane u 71 paket,  51 gram smole konoplje tipa droga pakirane u dva paketa,  23 osušene stabljike konoplje tipa droga te oprema za vaganje i pakiranje droge kao i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

UHITILI DILERA Zagrebačka policija zaplijenila više od 600 grama marihuane, amfetamina, 814 ecstasyja...
 
Osim navedenog, u kući su pronašli jedan pištolj kalibra 9 mm, s pripadajućim prigušivačem i spremnikom za streljivo, pištolj kalibra 45 s pripadajućim spremnikom za streljivo,  20 komada streljiva kalibra 45 i 142 komada streljiva kalibra 9 mm.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • RoyBean 16.07.2023.

    Pa čovjek je travar hobista.

  • svi u ku.... 15.07.2023.

    Ima takvih i u podravini !

  • DražKatalenić 15.07.2023.

    Ježuž Marija. Poljoprivrednika gnjavite, a ove lopove v saboru puštate da štetu radiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare