To je to što me zanima!

VIDEO Nekad Jacques, danas Eye of the tiger: Evo kad je HDZ počeo koristiti hit iz Rockyja 3

Ideja da se koristi ova pjesma nastala je 2016. godine. Tada su je prvi puta koristili prigodom dočeka rezultata parlamentarnih izbora, kada su pobijedili SDP.
Vidi originalni članak

Premijer i predsjednik HDZ-a u zagrebačku dvoranu Vatroslav Lisinski, gdje se održava opći izvještajni Sabor HDZ-a, ušao je uz pjesmu 'Eye of the tiger'. Oko 2000 izaslanika njegov ulazak pratilo je pljeskom, a među rijetkima koji nije pljeskao, bio je Tomislav Karamarko, bivši šef HDZ-a.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjesma Eye of the tiger pustila se dva puta jer Plenković se ulazeći u dvoranu pozdravljao s okupljenima. Rukovao se i s Tomislavom Karamarkom, ali sve je proteklo hladno. 

LOV NA TREĆI MANDAT VIDEO Plenky 3: Ovako su na HDZ-ovu megaskupu uz glazbu iz Rockyja dočekali premijera

Ideja da se koristi ova pjesma nastala je 2016. godine. Tada su je prvi puta koristili prigodom dočeka rezultata parlamentarnih izbora, kada su pobijedili SDP. Od tada je povremeno koristite na stranačkim skupovima i većim skupovima.

Eye of the tiger, kako nam je potvrđeno, koristit će se i dalje u ovoj kampanji za parlamentarne izbore, a kažu da su prava platili.

Pjesma "Eye of the Tiger" grupe Survivor inače govori o motivaciji, snazi i odlučnosti. Objavljena je 1982. godine kao dio soundtracka za film "Rocky III". Tekst pjesme govori o borbi, izazovima i mentalnoj snazi potrebnoj za prevladavanje prepreka.

VELIKI SKUP U ZAGREBU VIDEO Karamarko na HDZ-ovu skupu u Lisinskom. Plenković namignuo: Da, vidjeli smo se!

Prije sabora pjesma se koristila na skupovima u zagrebačkoj Laubi,  Osijeku, Vinkovicima.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • WallY 17.03.2024.

    A da nam pokažu da su platili pravo korištenja pjesme u političkoj kampanji?

  • ludivarazdinec 17.03.2024.

    a di je lipota i radost???

  • Panac 17.03.2024.

    90tih je HDZ kroz "pretvorbu" opljačkao svu privredu. Mnoge firme uništili... Toliko su bahati da su farbalii tunele po 7x višoj cijeni od tržišne.. Plenkijeva miljenica Gabrika software plati frendu po 5x višoj cijeni .... ali se zaj.. jer je to bila EU lova!! A kad treba nekog podmotiti..idu do toga da vele "Kaj bi štel biti " Kaže AP nema EPO nadležnost jer je to lova iz proračuna !? To se smije krasti??? Nadam se da ima dovoljno ljudi koji su svjesni da su plaće i mirovine male jer HDZ nemilice KRADE !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare