To je to što me zanima!

VIDEO Neredi uoči utakmice Gorice i Hajduka: 'Tip je krvav ležao, mlatili su se palicama'

Neredi u Velikoj Gorici u subotu poslijepodne. Potukla se velika skupina navijača, potvrdila nam je policija. U 15 sati u Gorici igraju Hajduk - Gorica u sklopu Prve hrvatske nogometne lige
Vidi originalni članak

Istrčali su iz kafića odjeveni u crno i s fantomkama na glavi. Udarali su se palicama i bacali gajbe pa zapalili baklje. Zaustavili su cijeli promet, ispričala nam je čitateljica o navijačkim neredima u Velikoj Gorici u subotu.

Od 15 sati Gorica dočekuje Hajduk.

Policija nam je potvrdila da su dojavu o tučnjavi primili oko 14.20 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Sukob navijača u Velikoj Gorici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Zaustavili su promet'

Sportski dio i lajv utakmice pratite ovdje.

- Zaustavili su cijeli promet, tukli su se nekih desetak minuta i onda pobjegli. Policija ih traži po kafićima. Jedan je ostao čak ležati na podu - dodala je čitateljica. 

'Jedan je ležao krvave glave'

Javio nam se i čitatelj koji je tučnjavu gledao s balkona.

- Jedan je bio na podu krvave glave, a drugi je ležao malo dalje. Brzo su se i razbježali, čak i ovi koji su bili ozlijeđeni. Policija je trenutno dolje, vjerojatno ih traže - ispričao je čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • 1950 Ražine 08.02.2022.

    Sve je to normalno... samo te baklje, palice i noži su sranja... pa možeš čoviku oko izvaditi i ono petorica mlate jednoga... triba uvesti neki kodeks

  • AdriaticDream 06.02.2022.

    Nažalost to je u ljudskoj prirodi.U tim godinama ljudi (muškarci) jednostavno se moraju boriti.I ne samo ljudska vrsta.Nema veze oko čega.

  • 05.02.2022.

    Sve dok se ovakve tako zvane naviječe tj. primitivce ne počne promptno i drastično kažnjavati ništa se neće promijeniti. Sramotno i jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare