To je to što me zanima!

VIDEO Nevjerojatna snimka iz Splita, dva motora jure kroz crveno: 'Evo kako se ovdje vozi'

Nekad sam ih znao vidjeti u grupama po četiri ili više kako jedan za drugim prolijeću kroz crvena svjetla, kazao nam je čitatelj koji nam je poslao snimku
Vidi originalni članak

Mlada majka Antonija Ž. (32) stradala je ovog vikenda u Kaštel Sućurcu nakon što je motociklist prošao na crveno svjetlo na semaforu i udario u njen automobil koji se od siline udara prevrnuo i zapalio. Zahvaljujući brzoj reakciji građana iz gorućeg auta spašen je Antonijin sin (3) koji je zadobio teške ozljede, a mladoj majci nažalost nije bilo spasa.

Potaknut ovom strašnom nesrećom, čitatelj nam je poslao snimku koju je zabilježio putem kamere za snimanje vožnje. Snimka je nastala tijekom vožnje Velebitskom ulicom u Splitu, a na njoj se vide dva motociklista koji jedan za drugim velikom brzinom jure kroz crveno na semaforu.

- Evo kako se u večernjim satima vozi po Splitu od pojedinih motociklista. Nekad sam ih znao vidjeti u grupama po četiri ili više kako jedan za drugim prolijeću kroz crvena svjetla - kazao nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • OBJEKTIVNIopettu 26.03.2024.

    Ovo je ravno pokusaju ubojstva s predumisljajem. Kako pisem, policija ne radi nista po pitanju ovakvih likova.

  • Serge 26.03.2024.

    Donatori cijelih i zdravih organa !

  • Gola_Istina 26.03.2024.

    Velebitska je užasna. Blizu imamo stan i po ljeti kad su otvoreni prozori kasno navečer i noću nije za spavat kako se voze. Murja to zna i nikome ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare