To je to što me zanima!

VIDEO Noćni dron vampir strah je za Ruse, zovu ga i Baba Jaga

Opremljeni kamerama za noćno snimanje, Vampiri, kako tvrde Ukrajinci, izazivaju pustoš na ruskim položajima. Ruske postrojbe navodno ih zovu Baba Jaga.
Vidi originalni članak

Ukrajinska vojska nedavno je objavila video po nazivom "Noć je vrijeme za let vampira". Video prikazuje ukrajinske vojnike nedaleko od grada Bahmuta u regiji Donjeck kako pod okriljem noći lansiraju moćne jurišne dronove nazvane Vampiri.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Opremljeni kamerama za noćno snimanje, Vampiri, kako tvrde Ukrajinci, izazivaju pustoš na ruskim položajima. Ruske postrojbe navodno ih zovu Baba Jaga. Ona je nadnaravno biće i zla vještica iz slavenske mitologije koja napada ljude noću.

IZVANREDNO STANJE Ukrajina produljuje mobilizaciju i izvanredno stanje do svibnja

Vampiri su bespilotne letjelice ukrajinske proizvodnje i ne koriste se samo za gađanje ruskih položaja duž bojišnice nego i za ciljeve unutar Rusije. Jeftine i jednostavne za modifikaciju, bespilotne letjelice pokazale su se isplativim načinom uništavanja skupe ruske opreme sa sigurnog položaja daleko od bojišnice, navodi ukrajinska vojska.

Kako se uporaba bespilotnih letjelica povećava, obje vojske sad su uključene u elektroničko ratovanje kako bi ometale uređaje druge strane, što rezultira značajno velikim gubicima bespilotnih letjelica. Američki dužnosnici navode da ukrajinske oružane snage gube oko 10.000 dronova svakog mjeseca.

'NA GRUZIJSKI TERITORIJ' Gruzija optužuje Ukrajinu da pokušava proširiti rat...

Ukrajina tvrdi da je njezina uporaba dronova Vampira bila posebno učinkovita u gađanju tenkova noću te da su u jednoj noći uništili više od 20 ruskih tenkova. Ukrajinska vlada ove je godine dala više od milijardu američkih dolara za proizvodnju dronova.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • 06.02.2024.

    Baba jaga siri strah medju ruskim redovima.Samo deri po rusima.Slava herojima

Komentiraj...
Vidi sve komentare