To je to što me zanima!

VIDEO Nova snimka urušavanja u centru Zagreba: Ulica se u trenu ispunila oblakom prašine

Podsjetimo, oko 13 sati se s Muzeja za umjetnost i obrt urušio dio fasade, a pale su i skele. U dijelu Zagreba nastala je ogromna gužva. Srećom, nitko nije stradao
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama pojavila se još jedna snimka iz drugog kuta nastala par sekundi nakon urušavanja skele i dijela zgrade Muzeja za umjetnost i obrt u centru Zagreba u Klaićevoj ulici.

Snimku je objavila Facebook stranica Vatrogasci 193, a na kojoj se vidi kaos koji je nastao. "O Bože mili", čuje se na snimci dok vatrogasna kola jure na mjesto događaja. 

Zbog saniranja štete Klaićevu su morali zatvoriti za promet pa su u gradu nastale ogromne gužve.

Podsjetimo, oko 13 sati se s Muzeja za umjetnost i obrt urušio dio fasade, a pale su i skele. U dijelu Zagreba nastala je ogromna gužva. Srećom, nitko nije stradao.

Vatrogasci su objavili kako su se srušili skela, građevinski materijali i dio zida. Nastala je velika materijalna šteta, a oštećeno je i nekoliko automobila parkiranih ispod zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • meimeir 02.05.2023.

    Snimaju iz HGK, tu ima svega....

  • fanmilan 02.05.2023.

    J...vas baština kulturna .rusi sve ,sta spasavas staro i derutno.gradi novo ,em.jeftinije je ,em kvalitetnije ,zar stvarno mora netko poginuti.

  • Mr. Pickles 02.05.2023.

    "Gle ženu di stoji i snima, vidi budalu! Gle, ona tamo stara baba u crvenom" 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare