To je to što me zanima!

VIDEO Novinar i proruski političar potukli se usred emisije: 'Ti si izdajica!'

Novinara je to iznimno naljutila izjava proruskog političara da podržava politiku Putina prema Ukrajini, te je zbog toga nasrnuo na političara, udario ga u lice i nazvao izdajicom
Vidi originalni članak

Novinar Juri Butusov je u emisiji uživo "Sloboda govora" u Ukrajini udario proruskog političara tijekom debate o Vladimiru Putinu.

Naime, napao je zastupnika Nestora Šufriča iz proruske stranke Oporbena platforma - Za život.

Do sukoba je došlo nakon što je Šufrič izjavio da je njegova stranka druga najjača u parlamentu te da je narod u Ukrajini podržava. osim toga dodao je da ne osuđuje Putinovu politiku prema Ukrajini. Novinara je to iznimno naljutilo te je nasrnuo na političara, udario ga u lice i nazvao izdajicom.

ESKALACIJA SUKOBA Ukrajinski ministar unutarnjih poslova bježao u zaklon pred separatističkim granatama

Šufrič je pokušao uzvratiti i nastao je kaos, hrvali su se na podu. Ostali gosti u studiji pokušali su zaustaviti incident. Od gostiju u studiju tu su još bili bivši premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk i bivši predsjednik Petar Porošenko. Na kraju su ih uspjeli razdvojiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • biberrr 21.02.2022.

    Ukrajinci su ekstremisti isti kao Srbi, uhvatili oružje,svrgnuli legalnog predsjednika i počinili pokolje i progon Rusa. Poslije se čude da se Krim i Donbas i Lugansk otcijepio. Imaju sreće da je Putin na vlasti u Rusiji, da je Staljin davno bi ušao vojskom u Ukrajinu.

  • 20.02.2022.

    A što je proruski političar mogao drugo i očekivati od pripadnika naroda države koja je djelomično okupirana i očekuje agresiju od njegovog Putina?!

  • sveinista 20.02.2022.

    Ne trebaju se oni tuci i ratovat. Dosta bi im bilo da dodje hdz. Bjezali bi oni u kinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare