To je to što me zanima!

VIDEO Obitelj sa šestero djece u požaru ostala bez doma: 'Brzo se širio, ništa nismo sačuvali'

Požar na kući u Klokočevcima izbio je u nedjelju oko 3 ujutro. Žena je čula pucketanje vatre te su na vrijeme uspjeli reagirati i spasiti obitelj. No, obitelj Maleta ostala je bez krova nad glavom i gotovo svih stvari
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnje tragedije u kojoj je u Klokočevcima poginuo 20-godišnji mladić, ovo mjesto kod Našica noćas je pogodila nova tragedija. 

Nešto prije 3 sata izbio je požar u kojem je potpuno izgorjela kuća osmeročlane obitelji Maleta, ali srećom, nitko nije ozlijeđen u buktinji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ana Maleta čula je pucketanje i odmah probudila supruga koji joj je rekao da šestero djece istog trena izvedu iz kuće.

- Na sreću, nitko nije stradao. I to nam je najbitnije - rekla je Ana za TV Našice. Kaže da će sami kuću ponovno izgraditi iz temelja, ako treba. Inače, ova obitelj u Klokočevce se doselila prije četiri godine, kad su i kupili ovu kuću.

- Uspjela sam spasiti osobne i zdravstvene, i neke knjige za školu. Ostali smo bez svega, namještaja, odjeće i ostalog  - ispričala je žena u šoku.

Obitelj ima šestero djece, najmlađem je godina i sedam mjeseci, a najstariji je srednjoškolac od 17 godina.

Kako kažu, ona radi kao sezonski radnik, a suprug je bivši branitelj koji je sada nezaposlen. Kaže da se snalaze od dječjeg doplatka i porodiljnog i onog što uspiju zaraditi te će im trebati pomoć. Prije razmišljanja o obnovi kuće, važnije im je da se negdje smjeste.

Kako su nam rekli iz PU osječko-baranjske, požar je izbio oko 2.50 sati, a očevidom će se utvrditi točan uzrok požara. Obavit će ga očevidna ekipa iz Našica s inspektorom za zaštitu od požara.

 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Toni prijesednik 31.10.2021.

    Ma kako je Drzava obnovila Baniju I Zagreb tak ci I njima obnovit dom!

  • zeljkazeljka 31.10.2021.

    Kakvoj budali ovo moze bit smjesno bas me zanima..Sramota. Jadni ljudi, hvala Bogu da su se uspjeli spasit.

  • samo solo 31.10.2021.

    Bivši branitelj? Udruge branitelja i Medved će to srediti.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare