To je to što me zanima!

VIDEO Pila do pile, ZNA SE! Ovo je vozni park HDZ-ovaca ispred Lisinskog gdje si biraju vrhušku

Poredani crni automobili na parkingu Lisinskog, mahom njemačke proizvodnje - Audi i Volkswagen, pokazuju moć ove konzervativne partije na čelu Hrvatske. Mnogi od automobila su imala i zatamnjena stakla
Vidi originalni članak

Nije sve tako crno osim voznog parka HDZ-ovaca, koji na 19. Općem Saboru stranke biraju svoju vrhušku i najbliže suradnike Andreja Plenkovića

A da su vladajuća stranka najzornije se vide na parkiranim autima ispred koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. 

Naravno, dio automobila kojima su visokopozicionirani HDZ-ovci došli u Lisinski pripada državnim dužnosnicima iz stranke. Onaj drugi dio vrlo je usklađen s ostatkom voznog parka.

POGLEDAJTE VIDEO: Vozni park HDZ-ovaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poredani crni automobili na parkingu Lisinskog, mahom njemačke proizvodnje - Audi i Volkswagen, pokazuju moć ove konzervativne partije na čelu Hrvatske. Mnogi od automobila su imala i zatamnjena zadnja stakla. 

Raskoši HDZ-a su svjedočili i gosti na saboru: Potpredsjednica Europske komisije i potpredsjednica Europske pučke stranke Dubravka Šuica, predsjednik Demokratskog Saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) i zastupnik u novom sazivu srpske Narodne skupštine Tomislav Žigmanov, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, ministar u vladi Crne Gore Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimir Deković te predsjednica Hrvatskog nacionalnog vijeća u Srbiji Jasna Vojnić.

GOTOVI IZBORI U HDZ-U Plenković HDZ-ovcima: Usvojili smo kvalitetan program. Sabor završili s 'Bože čuvaj Hrvatsku'

Govor je održao i Manfred Weber, šef Europske pučke stranke, koji je nahvalio je Dubravku Šuicu, a njegov govor su morali titlovati jer je govorio na engleskom jeziku. 

Idi na 24sata

Komentari 243

  • 13.06.2022.

    ova slika pokazuje pravu sliku vlasti i naroda u RH,dok narod gladuje,preživljava sa nikakvim plačama,iseljava u svijet,dok umirovljenici kopaju po kontejnerima,vlast nezna što bi od objesti,,a na kraju taj isti narod tu svu objest političara nagradi svojom šutnjom,i dovodi one koji ga kradu,lažu,itd,na vlast,,ovo je za nepovjerovati.

  • 13.06.2022.

    ovo je sve narod platio onima koji 30 godina kradu marod i državu,bravo narode,,dok mafija uživa,ti narode gladuj i iseljavaj.

  • NOPROFOR 12.06.2022.

    Manfred Weber, šef Europske pučke stranke, nahvalio je Dubravku Šuicu... nagovorila ga i podmitila matora, 100%. Svoj uspon i položaje je stekla ulizivanjem, podmićivanjem, ucjenama. I u Briselu koristi iste metode, čegrtuša polupismena

Komentiraj...
Vidi sve komentare