To je to što me zanima!

VIDEO Policajac iz Mariupolja: 'Bidenu, Macrone, obećali ste pomoći. Gdje je sad ta pomoć?'

Umiru djeca, starci. Grad je uništen i izbrisan s lica zemlje. Molim vas, dajte nam rakete za protuzračnu obranu. Ili želite novi Aleppo? - kaže Mihail Veršnin u videu koji se širi društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama se širi snimka policajca iz Mariupolja, u kojemu se vode ulične borbe. Mihail Veršnin u videu šalje poruku svjetskim vođama, a posebno se obraća Macronu i Bidenu. 

- Vođe Francuske i Amerike, obećali ste nam pomoć oko protuzračne obrane, ali dosad još nismo ništa dobili. Pogledajte ovu ulicu, to je samo dio našeg razrušenog grada. Umiru djeca, starci. Grad je uništen i izbrisan s lica zemlje. Molim vas, dajte nam rakete za protuzračnu obranu. Ili želite novi Aleppo? Obećali ste da će biti pomoći, dajte nam tu pomoć. Bidenu, Macrone, vi ste veliki vođe. Budite to do kraja - govori na ruskom u videu snimljenom u petak.

Autentičnost videa je potvrdio Associated Press.

RUSI RAZORILI GRAD Mariupolj je kao Vukovar '91.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 153

  • gnojna družina 22.03.2022.

    Koliko got da je precepcija citatelja 24cuke u najmanju ruku cudna i pola njih su vjerojatno frikovi koji izlaze samo kad pada kisa, opet sam ugodno iznenađen kako je malo ljudi na ukrajinskoj strani a mi smo slicnu stvar prolazili prije 30-ak godina.

  • gnojna družina 22.03.2022.

    Dosadni su vise sa ovim. Ne ratu, ali dosta vise sa ovim. Ovo je vas rat ne svjetski rat. Svjesno ste si zakuhali situaciju sa i to je to. I da onako usput CIJELI svijet im salje čudo resursa svaakodnevno. na snimkama se jasno vidi najmodernija americka i britanska oprema javelin, stinger, nlaw ( protutenkovske zolje) zbog kojih po meni rusi napreduju sporo. Ako je vjerovat internetu onda su ukrajinci do sad primili kombinirano vise od 10 000 komada samo protutenkovskog oruzja.

  • rebecaQQ 20.03.2022.

    zao mi je ljudi,djece-ali nesto ne vjerujem bas ni Ukrajini,ni Rusiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare