To je to što me zanima!

VIDEO Policija iz Kupe spasila četvero migranta od utapanja

Jednog muškarca su policajci sami uspjeli izvući na obalu dok drugom nisu mogli pomoći zbog njegove udaljenosti od obale. Na engleskom jeziku davali su mu upute što mu je činiti dok ga ne dođe pomoć
Vidi originalni članak

Dvojicu migranata karlovačka je policija pronašla na obali rijeke Kupe naselju Prilišće, općina Netretić te su ih spriječili od ulaska u vodu i namjeri nezakonitog prelaska državne granice i ulaska u Republiku Sloveniju. 

U tom trenutku uočili su i druga dva strana državljana koji su se već nalazili u vodi, a kojima je prijetila opasnost od utapanja s obzirom na jaku struju i visinu vodostaja rijeke Kupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednog muškarca su policijski službenici sami uspjeli izvući na obalu dok drugom nisu mogli pomoći zbog njegove udaljenosti od obale. Na engleskom jeziku davali su mu upute što mu je činiti dok ga ne dođe pomoć te su mu tom prilikom dobacivali uže kako bi se lakše držao za stablo u vodi gdje se nalazio, izvijestila je policija.

POHVALIO SLUŽBE Božinović poručio: 'Rad policije je na visokoj razini. Rezultati su iz godine u godinu sve bolji'

Radi pružanja pomoći i spašavanja na mjesto događaja pozvani su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca koji su uz pomoć čamca u 8.50 sati izvukli muškarca na obalu gdje su mu djelatnici Hitne medicinske pomoći Karlovac pružili liječničku pomoć te ga prevezli u zdravstvenu ustanovu radi pothlađenosti.

Sva četvorica stranih državljana dovedeni su u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Van dam unutra nedam 03.12.2023.

    Debili tu isti vratit ce se pucat po njima(nama) za 5,10 godina

  • nedam se 01.12.2023.

    Hvala policiji . 👏👏👏👏👏

  • Splitski cvit 01.12.2023.

    Trebali su im pomoći da dođu do Slovenije kad su već namjeravali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare