To je to što me zanima!

VIDEO Policija o šokantnom obračunu u Zadru: Sjekirom je pijan nasrnuo na poznanika

Pijani muškarac koji se svađao s poznanikom uhvatio je sjekiru te krenuo preko ulice na Bilom Brigu za njim, a u to se uključio i drugi muškarac. Srećom, izbjegnuta je veća tragedija, a napadač je istu večer uhićen
Vidi originalni članak

Šokantna snimka obračuna u koji je na zadarskim ulicama bila uključena i sjekira nastala je 20. lipnja na Bilom Brigu, potvrdili su nam iz zadarske policije. Na snimci se vidi kako se dvojica muškaraca svađaju, na što jedan sa sjekirom kreće za drugim preko ceste, ne obazirući se na promet. U obračun se potom uključio i treći muškarac.

POGLEDAJTE VIDEO: Obračun u Zadru: Sjekirom naganjao poznanika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - 20. lipnja na Bilom Brigu u Zadru napadač (41) je sjekirom nasrnuo na svog poznanika (42), te je istu večer priveden u prostorije policije u Zadru. Osumnjičeni je imao 1,47 promila alkohola u krvi - potvrdili su iz PU zadarske.

Neslužbeno doznajemo da su osumnjičeni i oštećeni kolege u jednoj građevinskoj firmi, te da je oštećeni koji je zadobio lakše tjelesne ozljede vrlo brzo nakon dolaska policije promijenio iskaz i rekao da se ozlijedio sam.

Protiv napadača je podnesena prekršajna prijava zbog kršenja javnog reda i mira i zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja. Također je posebno izvješće proslijeđeno na Županijsko državno odvjetništvo u Zadru, te je napadaču izrečena naredba zabrane približavanja oštećenom - javljaju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • ZADARSKI MEMENTO 29.07.2021.

    Pomalo pomalooo

  • Nasi ljudi 15.07.2021.

    Alkohol...

  • general lopov 14.07.2021.

    Zadarske ljetne igre uprizorene za turiste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare