To je to što me zanima!

VIDEO Radnici Čistoće u 5 ujutro trubili zbog dva bisera koji su ih blokirali: 'Bravo, samo po trubi'

'Bravo dečki, trebali ste im i smeće istovariti na aute', pisali su komentatori na video radnika Čistoće koji su rano ujutro trubili jer nisu mogli proći do kontejnera zbog parkiranih automobila
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama širi se video u kojem radnici zagrebačke Čistoće u rano jutro trube ispred zgrade jer ne mogu obavljati posao zbog parkiranih automobila. Ne navodi se o kojem je točno kvartu riječ. 

SMEĆE DOKLE POGLED SEŽE Pogledajte kako izgleda odron smeća na Jakuševcu iz zraka

POGLEDAJTE VIDEO:

@fypiris #smetlari #auti #zagreb #odvozsmeca #fyp #f #kaos #smece #page #pageforyou #viral #trending #bilion ♬ original sound - fypiris

- Ovo ima samo u Zagrebu. Ovi smetlari bude cijeli kvart u pet ujutro s trubom, i to već pola sata jer ne mogu pristupiti kamionom kontejnerima zbog dva parkirana automobila. Što je ovo ljudi? - komentar je u videu.

No, građani su u komentarima velikom većinom stali na stranu radnika Čistoće. 

POVIJEST ZG SMETLIŠTA Kako je nastao Jakuševec: Brdo smeća bliži se visini Mamutice

- Bravo dečki, trebali ste im i smeće istovariti na aute - pisali su komentatori. Jedan je dodao da bi nesavjesnim vozačima izbušio i gume. 

- Pa što drugo? Kako da znaju čiji su auti? Ljudi su stvarno postali teški debili, valjda misle da pravila nisu ista za sve - napisala je ogorčena komentatorica. Većina je bila i za to da se vozačima pozove pauk. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • pijevac 12.01.2024.

    ostaviti im smeće, pa neka se nauče.Ali te smetlarnike je trebalo postaviti na parkiralište,da ne moraju vući kontejnere 20-30 metara.

  • billi Galeb 12.01.2024.

    Uopce nisu trebali trubit. Moglisu oozvat kolege iz podruznice zg parking i rijesit problem. Ako ne to onda lijepo sadrzaj iz kontenera istrest na auto.

  • Samoneke1 12.01.2024.

    Koliko god su d.e.b.i..l..i oni sto su parkirali, nista manji d.e.b.i.l.i nisu niti radnici cistoce. Nije li bilo dovoljno slikati automobile, pozvati policiju i pauk sluzbu i ako nema koristi, otici bez obavljenog posla a trosak natovariti vlasnicima automobila. Svakako nije normalno uznemiravati i buditi nekoga tko je radio, bolestan je ili jednostavno odmara, zbog takvih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare