To je to što me zanima!

Policija o smrti zaštitara: Suzili smo krug počinitelja. Pozivamo ih da se sami jave policiji...

Ima svjedoka. Vjerojatno se djelo dogodilo na mah, dakle ne s predumišljajem, istaknuo je voditelj službe Općeg kriminaliteta
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji pretukli su zaštitara u poslovnici igara na sreću na Trnju u subotu oko 5 sati, potvrdila je zagrebačka policija. Napadači su pobjegli, a zaštitar je umro u bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvonimir Petrović, voditelj službe Općeg kriminaliteta dao je izjavu za medije.

- Jutros oko 4.30 na Savici u jednom automat klubu dogodio se incident. Zasad je to teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti. Zaštitar se sukobio verbalno a potom i fizički s više nepoznatih osoba. Nakon sukoba osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru. U interesu istrage ne možemo reći o koliko se osoba radi - rekao je Petrović.

PRETUKLI GA DO SMRTI Poznanik ubijenog zaštitara: Bio je predobar. Nije bio za taj posao. Mislim da je imao pištolj

- Ima svjedoka. Vjerojatno se djelo dogodilo na mah, dakle ne s predumišljajem. Suzili smo krug, raspolažemo s određenim operativnim saznanjima. Pozivam počinitelje koji su još uvijek nepoznati da se jave sami policiji - dodao je.

Petrović nam je rekao da je bilo više od dva počinitelja te da hitna pomoć nije pozvana odmah već je zaštitar nekoliko puta nakon udarca izlazio i ulazio u kasino kako bi udahnuo zraka, a onda mu je pozlilo i pozvana je pomoć.

Nakon pola sata do 45 minuta od udarca preminuo je u kolima hitne pomoći, dodao je. U 16 je započela obdukcija te će točan uzrok smrti bit poznat nakon toga.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Luka Putinic 04.09.2022.

    nazalost je on preozbiljno shvatio taj posao, neko mu je isprao mozak da takav treba biti, sad je platio glavom, to mjesto je vrazije i za radnike i goste, takva mjesta treba izbjegavati, on je to kao upozorenje a ne kao neko ko ce gubiti glavu, trebao je zvati policiju ako su bili nasilni a ne ih izbacivati

  • japanokinezjapano 04.09.2022.

    Dečko je bio potpuno nespreman, raditi kao zaštitar moraš biti ful u kondiciji. Ja dok sam trenirao nije bilo šanse da me tamo neki kockari, luzeri, probisvjeti namlate. Ako si u treningu, udarci u glavu i općenito trebaju te tjerati da si samo jači. On je jadan radio taj posao da preživi. Morao je imati barem teleskopski pendrek i elektrošoker. Sada mu je kasno za sve.

  • zelena mamba 03.09.2022.

    O malome kaj je pucal na Markovom sve se znali u roku od 2 sata !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare