To je to što me zanima!

VIDEO Snijeg zabijelio Zagreb! A sutra će biti preko 15 stupnjeva

Diljem zemlje puhao je jak vjetar, temperature su se spustile i ispod nule, većinom je padala kiša, a glavni grad zabijelio je snijeg. Ali neće se dugo zadržati. Već sutra opet rastu temperature
Vidi originalni članak

U noći na nedjelju nagla promjena vremena zahvatila je Hrvatsku. Diljem zemlje puhao je jak vjetar, temperature su se spustile i ispod nule, većinom je padala kiša, a glavni grad zabijelio je snijeg. Prognozu možete pogledati OVDJE.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Vrijeme u nedjelju

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, češćim na Jadranu. Ponegdje kiša, većinom na Jadranu i lokalni pljuskovi s grmljavinom, osobito u Dalmaciji. U Gorskom kotaru i Lici te ponegdje u nizinama unutrašnjosti mjestimice susnježica i snijeg, uglavnom još tijekom prijepodneva. Vjetar većinom slab, ponegdje umjeren jugozapadni. Na Jadranu slab i umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak, u prvom dijelu dana na sjeveru bura, lokalno na udare jaka i olujna, a na jugu jugo. Najviša dnevna temperatura između 8 i 13, na Jadranu 14 i 18 °C, piše DHMZ o prognozi za nedjelju.

Za gospićku regiju upalili su žuti meteoalarm zbog snijega i poledice, a za Rijeku, Istru i Kvarner žuti alarm zbog mogućeg grmljavinskog nevremena.

Kakva će prognoza biti sutra?

Prevladavat će sunčano, osobito na Jadranu. U unutrašnjosti ujutro mjestimice može biti magle, a sredinom dana i poslijepodne ponegdje malo kiše ili lokalni pljuskovi, osobito na istoku. Vjetar uglavnom slab, mjestimice umjeren sjeverozapadni i zapadni te jugozapadni. a navečer na Jadranu jugo. Najniža jutarnja temperatura od -2 do 3, na jadranu između 5 i 10 °C. Najviša dnevna temperatura od 12 do 17 °C, piše DHMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Japunduša 24.03.2024.

    Ja taman kupila super kameliju od 80 cm, punu cvjetova za balkon. Očito mi nije suđeno. Ma šipaķ, koji god cvijet kupim i posadim kaj na balkonu, kaj na okućnici vikendice mi, zdehne. Nekak si mislim, z menom nekaj ne štima. Jedini uspjeh su mi djeca. Fala Bogu, da prema njima nisam imala odnos ko prema cvijeću, jer sam odgojila ljude, na kaj sam beskrajno ponosna. Cveće bu kad- tad dalo svoj puni sjaj, a ja sad uživam u sjaju ljudi koje sam odgojila.

  • Pobotchnick Leeyoobo 24.03.2024.

    U Zagrebu je slabo bijelo

  • LILIKA O LILI 24.03.2024.

    Bijeli Bregza

Komentiraj...
Vidi sve komentare