To je to što me zanima!

VIDEO Ovo su posljednji trenuci Gabby Petito: Zaručnik ju je par sati kasnije zadavio, tijelo bacio

Video prikazuje par kako razgledava izlog u supermarketu, 27. kolovoza 2021., na dan kada je Gabby (22) posljednji put viđena živa
Vidi originalni članak

Nedavno objavljena snimka nadzorne kamere pokazuje Gabby Petito kako hoda oko supermarketa Whole Foods sa svojim zaručnikom i ubojicom Brianom Laundriejem, samo nekoliko sati prije nego što ju je zadavio i bacio njezino tijelo u šumu.

Video, do kojeg je došao FOX News Digital, prikazuje par kako šeće po supermarketu u Jacksonu, u Wyomingu, 27. kolovoza 2021., na dan kada je Gabby (22) posljednji put viđena živa. Ovo se zbilo nakon što su napustili obližnji restoran u kojem se Brian (23) posvađao s tri zaposlenice. Gabby se za svađu ispričala.

KRAJ ISTRAGE Brian Laundrie je u oproštajnom pismu priznao da je brutalno ubio djevojku Gabby Petito

Naime, prema nadzornoj snimci, vidljivo je da je bijeli kombi, u kojem su bili Gabby i njezin zaručnik, parkira oko 14.11 sati. U njemu su bili još minutu, nakon čega je Brian izašao s vozačeve strane i zalupio vratima. Zatim prilazi stražnjem dijelu kombija i zgrabi bejzbolsku kapu sa stražnjeg sjedala.

U tom trenutku, Petito se pojavljuje sa suvozačeve strane, očito još uvijek ljuta na Briana zbog scene koju je ranije izazvao u restoranu, s rukama prekriženim ispred sebe. Laundrie u međuvremenu drži ruke u džepovima, a lice mu je skriveno ispod šešira i iza sunčanih naočala.

Snimka iz supermarketa pokazuje par kako razgledav. Gabby se moglo vidjeti kako grabi neke stvari dok je lutala trgovinom i stavlja ih u bijelu platnenu torbu. Nakon što je njihova kupnja završena oko 40 minuta kasnije, par se mogao vidjeti kako se vraća u svoj kombi i kreće na autocestu 89, koja vodi izravno do kampa Bridger-Teton National Forest, gdje je pronađeno tijelo Gabby Petito tri tjedna kasnije.

BRIANA NAŠLI 20. LISTOPADA Objavili rezultate obdukcije: Zaručnik ubijene Gabby Petito presudio si je hicem u glavu

Na putu ih je zaustavila policija koja ih je ispitivala oko Brianove svađe u restoranu oko računa.

Gabby Petito s Brianom je u preuređenom kamionetu u srpnju krenula na putovanje iz svog rodnog grada na Long Islandu. Zgode i nezgode sa svog putovanja redovito su dijelili sa prijateljima na društvenim mrežama. Planirano je putovanje trebalo trajati četiri mjeseca, no Brian se odjednom ranije vratio kući na Floridu. 

PRONAŠLI GA U PARKU NA FLORIDI FBI potvrdio: Pronađeni ostaci i stvari Briana Launderija, zaručnika ubijene Gabby Petito

U cijeloj toj priči svi su se pitali gdje je djevojka. Naime, obitelj Petito prijavila je nestanak Gabby deset dana kasnije. Nažalost njeno tijelo je nađeno 19. rujna, a naknadno je utvrđeno da je djevojka zadavljena.

Nedugo nakon povratka, nakon nestao je i Brian, a obitelj je prijavila njegov nestanak tijekom vikenda sredinom rujna, rekavši da je otišao na planinarenje 14. rujna i da se više nije vratio. 

Tijelo Briana Laundrieja pronađeno je u listopadu u nacionalnom parku na Floridi.

Ljudski ostaci pronađeni u nacionalnom parku na Floridi pripadaju zaručniku ubijene Gabby Petito, Brianu Launderiju. Identificirali su ga pomoću dentalnih podataka, potvrdio je FBI. 

STRAVA NA FLORIDI Sumnjali da je ubio zaručnicu Gabby Petito: Našli su njegovo tijelo u nacionalnom parku?

Brian je priznao da je ubio svoju djevojku Gabby u oproštajnom pismu napisanom u bilježnici koju su agenti FBI-a pronašli pored njegovog tijela, javlja Independent.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SeljakDebeljak 18.10.2022.

    "On nekad zna biti grub, ali je inače jako dobar. Dovest ću ja njega na pravi put. On je moj životni projekt." Neki od epitafa naivnih žena.

  • ropepero 18.10.2022.

    ponavljate se

Komentiraj...
Vidi sve komentare