To je to što me zanima!

Video: Sudar na Jordanovcu, autom se zabio u zid zgrade

Vozači osobnih automobila sudarili se sa na Jordanovcu oko 19 sati, nakon čega je jedan završio u zidu zgrade. Policija potvrđuje da je nastala samo materijalna šteta
Vidi originalni članak

Dva vozača sudarila su se na Jordanovcu u Zagrebu oko 19.06 sati, potvrdili su nam iz zagrebačke policije. 

- Nisam vidjela sudar, ali sam čula jak udarac i kočenje, brzo sam izašla van - rekla je jedan od čitateljica koja nam je poslala slike. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sudar na Jordanovcu, auto se odbio u zgradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žena koja živi tamo i poznaje svoje naselje kao mirno, kaže da je po tragovima guma jedan od automobila doletio velikom brzinom kada je skretao i prešao u suprotni trak. 

- Vozač BMW-a je velikom brzinom udario u Caddy-a koji je zatim odletio u zid zgrade. Žena koja je par sekundi prije prošla im je nešto vikala jer se jedan od vozača smijao nakon nesreće - nadodala je. 

Policija je potvrdila da je nastala samo materijalna šteta. 

Očevid je i dalje u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 05.05.2020.

    Davno je pametan čovjek rekao da ljudska glupost nema granica. Toliko ljudi gine a i dalje glupani voze kao da su sami. Oduzimajte aute gospodo policajci.

  • 04.05.2020.

    Uskoro će tatica plakat za sinekom kojem je kupio bmw-a...

  • cocica24 04.05.2020.

    Dakle, taj auto i njegova jurnjava se s mog balkona tolkoo čula, da bi mi frendica rekla da je čula da se ganja po Maksimirskoj pa Bukovčakoj, a onda se zaustavio očito na Jordanovcu. Na maksimirskoj se svaki dan voze trke i po tom pitanju policija ništa ne radi. Ovaj auto, znam po registraciji, se tako vozi stalno pored Mioca(srednje škole), a vozi ga mali balavac kojeg treba lijepo naučiti pameti. Sva sreća pa nitko nije bio u blizini, ali ovo po Zagrebu kako se vozi je prešlo svaku granicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare